Bir İş İçin 8 Örnek Makale İstemek Pek Makul Değil
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
Bir İş İçin 8 Örnek Makale İstemek Pek Makul Değil
9 yıl önce
Sitede yayınlanan bir siparişe verdiğim teklif neticesinde sipariş sahibi beyefendiden gelen son derece de kibar bir dille yazılmış mesajda 7-8 örnek makale istendiğini görünce doğrusu çok şaşırdım. Bugüne dek onlarca sitede çalıştım, onlarca işe başvurdum ancak 8 örnek makale istendiğini ilk kez görüyorum. Hayatını makale yazarlığı ile sürdüren birinden kabul edilip edilmeyeceği bile belli olmayan bir iş için 8 makale istemek o yazarın bir gününü kazançsız kapatmasına sebep olmak anlamına gelir ki bunun da hiç adil olmadığı kanısındayım. Özel mesajda da anlattım kendisine,son derece kibarca cevapladı. Bu konuyu açmamın sebebi diğer yazar arkadaşların da 8 örnek makale istenmesini adil ve normal bulup bulmadığını öğrenmek...
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
9 yıl önce
Ben de aynı şekilde tepkimi belirttim. Çünkü referanslar zaten profillerde mevcut. 
Editör1

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
bende adil bir şey olmadığını düşünüyorum sistem üzerinden satın alınacaksa ancak makul olabilir 
kuyruksuzkedi

Konu Sayısı: 6
9 yıl önce
Ben de kendisine 2 örnek makale yazabileceğimi, bunun yanı sıra yazdığım sitelerden yazıların linklerini yollayabileceğimi, onlara bakarak yazım dilim ve seo uyumum hakkında  yeterince bilgi sahibi olabileceğini belirttim. Ayrıca zaten profilde referans makale olmasa bile 2 örnek makale bir yazarı tanımak, anlamak için yeterlidir. Kaç yıldır bu işi yapıyorum, sayılı sitelerle çalıştım hiç bir başvurumda 2'den fazla örnek makale istendiğine de şahit olmadım.
kadirtamir

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Kimse için örnek yazmayın arkadaşlar. Burada 1600den fazla yazar var. Sadece 10 yazardan 3er tane farklı konularda yazdıracak olsa istediği herşeyi ücretsiz yazdırmış olur. Parası olmayan sipariş vermesin.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
İyimakale olarakKesinlikle örnek makale gönderimini onaylamıyoruz ancak bu yazarların inisiyatifindedir. Yazarların referanslar kısmında yeteri kadar makale bulunmaktadır.

Bir yazar olarak; Bir deneme makalesi bir açıdan anlaşılır veya kabul edilebilir bir durumdur ancak 8 adet birden talep etmek kişinin niyetinin pek de iyi olmadığını düşünmem konusunda çok bariz bir göstergedir.
emeraldtuba

9 yıl önce
Bende dün tepkimi gösterdim. Sanırım aynı kişi için konuşuyoruz. Tepkime karşılık anlaşma sağlandığını diğer kişiden de aynı makaleler için örnek alındığı cevabını aldım. Hala birilerine makale yazdırılıyorsa kesinlıkle bir sorun vardır.
emeraldtuba

9 yıl önce
Üstelik bahsettiğim sipariş hala aktif ve 28 kişi teklif vermiş zaten yazdırılacak makale sayısı 350.
eylulcinlar

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Bende niye 7 tane istiyorsunuz diyince şöyle bir mesaj aldım;
-Siz dilerseniz 8 tane de yapabilirsiniz. Siteden seçtiğiniz bir ürünü ekleme yapmanızda sakınca yoktur. "Neden'ler değil de soruçlar ile dönüş yaparsanız verimli bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyoruz."
Bu sayıda örnek makale istemek ayrı bir mesele,gayet normal sorulmuş bir soruya böyle cevap vermek farklı bir konu.Hem fikir olmamıza sevindim.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
9 yıl önce
Yazar profilindeki referans makaleler zaten bunun için konulmuş alan. Hadi diyelim alıcının makale yazdıracağı kategoride yazarın yazısı yok diyelim... Alıcının 1 örnek makale istemesi normal ancak 8 örnek çok çok fazla. İyi niyetli bir yaklaşım olmadığı kanısındayım. 
Yanıt Yaz