yazar-cizer
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 10 |
Merhaba ,
Bir önerim var. Sisteme kayıtlı hazır makaleler, ana sayfada sürekli dönse nasıl olur? Bence havuzda bekletmenin yanısıra, siteye giren alıcıların direkt dikkatini çekip o anda satış ihtimalini doğurması açısından başlıkların döndüğü bir bar eklemek hem sirkülasyonu sağlar hem de daha da eğlenceli bir anasayfa olur. Gerçi siteye her yeni eklenen makale anasayfada görünüyor; fakat bir kereye mahsus. Ben diyorum ki, hani her kategori başlıği altında konuyla ilgili makale başlıkları sürekli dönerek gözükse... Bu, hazırda satılmayı bekleyen makalelere daha çok satım imkânı sağlar. Bu da, daha çok makale yazıp eklemek için yazarları motive edici bir unsur olur. Ne dersiniz arkadaşlar? |
Yk38
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 32 |
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
|
pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
MjBolubeyi
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 180 |
Liste olarak gösterilirse eğer, alfabetik ya da tarih olarak sıralanmış olacak, bu yüzden çok uzun listeler sonucunda belki de kullanıcının makaleleri görmesi için 3-5 saat sayfada durması gerekir. Elbette kimse durmaz. Diğer türlü de sıralamada öne gelecek makalelere haksızlık olacaktır. Fakat dediğiniz sistem güzel, direk göze çarparsa satın almak için insanlara fikir verebilir. Lakin mantıklı olması için gösterilen makalelerin rastgele bir şekilde gösterilmesi daha iyi olacaktır.
Yani "Rastgele makaleler" tarzında olursa dediğiniz satıcılar için iyi olur, ayrıca rastgele olması eşit bir fayda sağlayabilir. Böyle bir modül bulmak ya da yazmak ne derece kolay ne derece zor elbette yöneticilerin bileceği iş fakat bende fikrinize destek veriyorum. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |