Bitcoin Nedir?
SecretPort

Konu Sayısı: 6
Bitcoin Nedir?
7 yıl önce
Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl üretilir? Bitcoin hakkında, Bitcoin nasıl alınır? Bitcoin makaleleri iyimakale ve tüm platformlarda aşırı ihtiyaç var. internet üzerinden araştırma yaparak bilgi topluyorum. Sanırım Bitcoin hakkında  makalele ler, sitemize daha da hareketlilik getirecektir. Siz sevgili dostlarım,
Bitcoin hakkında düşüncelerinizi, bilgi ve birikimlerini paylaşmanızı rica edebilir miyim?

hyat

Konu Sayısı: 6
7 yıl önce
Bitcoin hakkında merak edilen her şeyi ''Bitcoin Nedir? Nasıl Alınır? Bitcoin Madenciliği Nasıl Yapılır?'' adlı makalemde detaylıca anlattım. Satın alabilir ve merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulabilir, bilgi ve birikimlerimizden faydalanabilirsiniz.

mtaskin90

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Bitcoin makalelerine ihtiyaç var deniliyor ama bilen yazarlar hazır makale olarak eklediği halde satın alınmıyor nedense :) makalelerimiz satın alınsa zaten talep var diye daha fazla ekleyeceğiz ama talep yok sadece sözde var :)
Blue

Konu Sayısı: 9
7 yıl önce
Eklediyseniz ben neden göremiyorum makaleleri ?
mtaskin90

7 yıl önce
@Blue bazen sistemde aramalarda görünmüyor hocam ama profilden girerek bakarsanız görebilirsiniz diyecektim ki zaten almışsınız :) yetkililer bu konuya çare getirmeleri lazım. eklediğimiz makaleler hazır makale listesinde bazen görünmüyor ve bu da satış yapmamızı engel oluyor. umarım kısa zamanda bu problemler çözülür.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Diğer kategorisi adı altında eklemişsin o yüzden =)
Bu mesaj iyimakale tarafından 30.01.2018 18:19:02 tarihinde değiştirildi.
mhmmt

7 yıl önce
Bende kapsamlı bir bitcoin makalesi ekledim ama satışı henüz gerçekleşmedi. Hatta editörler tarafından da tavsiye edilmiş bir yazı.!
Blue

Konu Sayısı: 9
7 yıl önce
Aldım şimdi teşekkürler :)
mhmmt

7 yıl önce
Bir tane daha ekledim. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Yanıt Yaz