ertnysr
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Sisteme ve makale piyasasına baktığımız zaman ağırlıkta olanların sağlık, moda, yemek tarifleri, güncel haber vesaire gibi konular olduğunu görüyorum. Biyografi yazma hevesim olduğu için hazır makale olarak satışa sunmayı planladığım 100 adet 350-500 kelime aralığında bir makale serisi taslağı hazırladım. Makaleleri günden güne yazıp siteye eklemeyi planlıyorum. Ancak makale alıcılarının talepleri göz önünde bulundurularak hareket etmek gerekirse makalelerin satılmama olasılığı yüksek. Bu hususta ki düşüncenizi benimle paylaşırsanız planımı harekete geçirip geçirmeme konusunda daha mantıklı bir karar alabileceğim. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Saygılar sevgiler.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar,
Bizim tecrübelerimize ve şahit olduklarımıza göre hangi konuda olursa, olsun, yeterli miktarda - ve seri şeklinde - makale olduğunda mutlak bir alıcı bu makalelerin tamamını satın almaktadır. Ancak elbette konu olarak seçeceğiniz kişilerin de mutlaka satış sürenize etkisi olacaktır. |
ertnysr
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Merhaba, 2 gün önce örneğin, birçok ünlü isim hakkında sanıyorum ki biyografi siparişleri yayınlandı. Yazarlar en seri şekilde teklif vererek aldılar, daha da verilecektir.
Bence biyografi makaleleri satışa en açık makale çeşitlerinden. Umarım sizin için en iyisi olur. Başarılar diliyorum. |
ertnysr