Blog İçin 60 adet Makale Alımı Yapılacak
deryakockaya

Konu Sayısı: 1
Blog İçin 60 adet Makale Alımı Yapılacak
10 yıl önce
Fiyatlandırma politikasına uyulmadığı için konu kapatılmıştır.

İyiMakale.

Bu mesaj iyimakale tarafından 11.03.2015 22:21:15 tarihinde değiştirildi.
banu

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Kimse iletişime geçti mi bilmiyorum ancak istediğiniz özelliklere göre verdiğiniz fiyat oldukça az...
sinem pehlivan

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
ben de banuya katılıyorum. ücret gerçekten çok az.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
kesinlikle az bir değer biçilmiş,emeğe saygı lütfen
deryakockaya

10 yıl önce
Görüşlerinize saygı duyuyorum. Keşke her iş için herkes daha fazla ücretler kazanabilse, benim de temennim bu yönde. Ancak bu iş hobi olmaktan çok öteye geçebilmiş değil henüz. Biraz araştırırsanız aylık milyonlarca ziyaretçisi olan siteler yazarlarına hiç para ödemiyor, herkes hobi olarak yazıyor ve içeriği sitede yayınlanıyor. Bizim gibi internet siteleri ise bu işi zaten hobi olarak yapıyor ve bu işten neredeyse hiç para kazanmıyor. Yani hiç para kazanmayan bir organizasyonu işletme olarak göremeyiz. Bu nedenle çoğunlukla hiç para almayan hobi olarak gönüllü yazanların yazılarını yayınlıyoruz. Burada belirttiğimiz yazara ödenen ücret bu internet sitesinin bir yılda bile kazanamadığı bir miktar. Maalesef para kazanmak düşündüğünüzden daha zor. Bu teklif için onlarca mail aldım. Öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Anlaştığımız arkadaşımız bir ay içinde 50 TL kazanmış oldu. Muhtemelen daha da devam edeceğimiz için çok daha fazla kazanacak. Eğer bu işten daha fazla kazanıyorsanız tabi ki sevinirim ama çoğu yazar gibi neredeyse hiç kazanamıyorsanız, bu sektör büyüyüp hobi olmaktan çıkana kadar hep birlikte beklemek zorundayız. Umarım bir gün Türkiye'de de internet siteleri ve yazarları daha fazla kazanmaya başlar.
kabus

10 yıl önce
Hobi mi? Yazarlığın hobi olduğunu düşünüyorsanız bu buradaki yazarlar için maalesef geçerli değil.
deryakockaya

10 yıl önce
Tam olarak öyle düşünmüyorum ama internet yazarlarının çoğu büyük sitelerde veya kendi bloglarında hiç bir karşılık almadan yazıyor. Ben şahsen kendi sitemde sürekli yazıyorum ve bunu hobi olarak yapıyorum. İnternet yazarlarının daha fazla kazanmasını ben de isterim ama bu kısa vadede mümkün görünmüyor. 
ahmeterenn

10 yıl önce
İnternet yazarları belki hala aşırı kazanmıyor ama herkes sizin kadar düşük ücretler verse şuanki kazançları bile yarıya düşer ve talip çıkacağını düşünmüyorum.
okanparan

10 yıl önce
Kendi blog ya da internet sitesinde yazanların hobi olarak yazması normal bir durum bence. Kendi kendine makale satması imkansız bir durum zaten. Blogu veya web sitesinde yazdığınız özgün makalelerden para kazanabilirsiniz zaten Google Adsense veya diğer reklam platformlarından.
Xroad

10 yıl önce
sizin sitenize bir başkası hobi olarak neden yazı yazsın derya hanım :) para için yazacak illaki.
Yanıt Yaz