deryakockaya
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
banu
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
|
sinem pehlivan
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 14 |
|
sedefhira
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 48 |
|
deryakockaya
Görüşlerinize saygı duyuyorum. Keşke her iş için herkes daha fazla ücretler kazanabilse, benim de temennim bu yönde. Ancak bu iş hobi olmaktan çok öteye geçebilmiş değil henüz. Biraz araştırırsanız aylık milyonlarca ziyaretçisi olan siteler yazarlarına hiç para ödemiyor, herkes hobi olarak yazıyor ve içeriği sitede yayınlanıyor. Bizim gibi internet siteleri ise bu işi zaten hobi olarak yapıyor ve bu işten neredeyse hiç para kazanmıyor. Yani hiç para kazanmayan bir organizasyonu işletme olarak göremeyiz. Bu nedenle çoğunlukla hiç para almayan hobi olarak gönüllü yazanların yazılarını yayınlıyoruz. Burada belirttiğimiz yazara ödenen ücret bu internet sitesinin bir yılda bile kazanamadığı bir miktar. Maalesef para kazanmak düşündüğünüzden daha zor. Bu teklif için onlarca mail aldım. Öncelikle ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Anlaştığımız arkadaşımız bir ay içinde 50 TL kazanmış oldu. Muhtemelen daha da devam edeceğimiz için çok daha fazla kazanacak. Eğer bu işten daha fazla kazanıyorsanız tabi ki sevinirim ama çoğu yazar gibi neredeyse hiç kazanamıyorsanız, bu sektör büyüyüp hobi olmaktan çıkana kadar hep birlikte beklemek zorundayız. Umarım bir gün Türkiye'de de internet siteleri ve yazarları daha fazla kazanmaya başlar.
|
kabus
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
deryakockaya
Tam olarak öyle düşünmüyorum ama internet yazarlarının çoğu büyük sitelerde veya kendi bloglarında hiç bir karşılık almadan yazıyor. Ben şahsen kendi sitemde sürekli yazıyorum ve bunu hobi olarak yapıyorum. İnternet yazarlarının daha fazla kazanmasını ben de isterim ama bu kısa vadede mümkün görünmüyor.
|
ahmeterenn
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 8 |
|
okanparan
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Xroad
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |