Blog siteme yazar arıyorum
slmmrb12

Konu Sayısı: 1
Blog siteme yazar arıyorum
10 yıl önce
lisede okuduğum ve üniversite sınavına hazırlandığım için kurduğum bloğumla ilgilenemiyorum bütçem kısıtlı amacım trendi yüksek gençlerin doğru bilgilenebileceği ve merak edeceği herkonuda bilgiyi onlara ulaştırıp doğru çalışmalarla insanları heryaştan sosyal medya hastalığından kurtarıp eğlenip bilgilenebilecekleri bir site oluşturdum. Çok yazara ihtiyacım var amacım ücretsiz değil ama gerçekten destek olmak isteyen yaşıt kardeş ve büyüklerimden yazarlık yapmalarını talep ediyorum az ama az bi ücretde verebilirim. meraklıysanız destek vermek isterseniz şuanlık yeni açıldığımız için hem tasarımlarla oynuyoruz daha kaliteli çekici bir tasarım oluşturmak için bilgisayar bölümünden arkadaşlarım 7/24 çalışıyolar o yüzden görüntümüz sizi aldatmasın er geç güzelleşecektir. Tabi Sizlerinde destekleriyle.
İletişim : 05348751880 Web Site Sahibi
e mail. : gencanalist@gmail.com ( Cevaplar en az 2 günde bi cevaplanır.)
site : www.gencanalist.com
bu arada buraya cevap yazmayın.
Bu mesaj slmmrb12 tarafından 10.01.2015 16:40:06 tarihinde değiştirildi. Sebep:unutkanlık
braveheart

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
İktisat üzerine yüksek lisans yaptım. Günlük siyasi ve ekonomik gelişmeleri takip ediyorum. Bu konuda makale isteklerinizi karşılayabilirim. Ayrıca tarih konusunda araştırma yapıyorum. Kendime ait blogum da sinema yazılarım var. Film analizi üzerine bir atolye çalışmasına katıldım. Belirtiğim konularda makale yazabilirim. İhticanız olursa lütfen aşağıdaki mail adresinden iletişime geçiniz. Teşekkürler.
huseyinaks@yahoo.com
Yanıt Yaz