Bu da benden olsun
DeathTime

Konu Sayısı: 1
Bu da benden olsun
10 yıl önce
Merhabalar. Bayadır sitede aktif olamıyordum, artık aktif olmanın zamanı geldi diyerek de siteye geri döndüm. Baktım bir de böyle bir kategori var forumda, ben de kendimi yazayım dedim. Hadi bakalım :)

Öncelikle siteye 17.03.2014 tarihinde kayıt olmuşum vay be, her neyse. Öğrenciyim. Küçüklükten beri hakkımda "çok iyi yazar, okumayı da seviyor, bak bu ilerde yazar olsun" tarzı şeyler söylerlerdi. Şimdi tabi bütün ilgi PC'ye kayınca artık söylenmez oldu bunlar. Fakat ben gene de yazmayı ve okumayı seviyorum. Yazma yeteneğimin olduğunu söylüyorlar ki bu makale işine atıldıktan sonra da herhangi bir geri bildirim almadım kötü yönde, bu bence iyiye işaret :) Ne zamandan beri makale yazdığımı aklımda tutamıyorum nedense, bayağı bir süre yazdım yani, yazmaya da devam ediyorum. Öğrenci olduğum için tahmin edersiniz ki bir öğrencinin ihtiyaçları çok fazla oluyor. Bir ek iş olarak da aslında makale yazıyorum, hem de sevdiğim bir şeyi yapıyorum. Dolayısıyla sıkılmıyorum. PC ile içli dışlı olunca haliyle ilgi alanımın olduğu konularda daha iyi yazıyorum diye düşünüyorum. Bunları bir sıraya koyarsam sanırım

• Teknoloji
  • Oyun
  • Donanım
olarak sıralayabilirim. Yani başta bunlar olmak üzere yazıyorum, fakat bu konularda tabi daha istekli ve daha iyi yazıyorum :) Açıkçası kendimi anlatmayı hiç beceremiyorum nedense, o yüzden genelde kısa oluyor bu kendimi tanıttığım yazılar. O yüzden bu da kısa olsun fazla sıkmayalım okurları. iyimakale'ye de çok teşekkür ediyorum, gerek buradan gerekse de site dışarısından birçok iş yaptım fakat burası ilk para kazandığım yer olunca, haliyle ayrı bir sempatim var bu siteye. Bu arada söylemekten de hiç çekinmiyorum, sanırım sitenin en küçüğüyüm, 17 yaşında biri olarak :) Ama bunu bu zamana kadar kimse sorgulamadı, herhangi bir şey demedi. Zaten deselerdi ben onlarla çalışmazdım, prensiplerimiz oluştu artık :)

Her neyse bak uzatmayacağım dedim uzattım gene. Bu arada burada "gosuhasu" adında birisi var, Burak abi. Editör olmuş o hiç beklemediğim bir şekilde hayırlı olsun ona da :)

Neyse efenim sözün özü, ben buyum. Ha bir de, "hocam" lafını çok kullanırım. Neden bilmem ama seviyorum o kelimeyi. Sonu da böyle süslü püslü bir sözle bitirmek isterdim ama aklıma gelmedi. Kendinize iyi bakın, yazmaya devam :)
Bu mesaj DeathTime tarafından 29.08.2014 19:57:18 tarihinde değiştirildi.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Erkut ile site dışında 1-2 işte çalışma imkanı elde ettim. Kendisi oldukça güzel oyun makaleleri yazıyor, işinin hakkını veriyor. Onun dışında eminim diğer yazılarında da aynı özveriyi gösteriyordur. Başarılar dilerim, yazmaya devam :)
DeathTime

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
"Erkut ile site dışında 1-2 işte çalışma imkanı elde ettim. Kendisi oldukça güzel oyun makaleleri yazıyor, işinin hakkını veriyor. Onun dışında eminim diğer yazılarında da aynı özveriyi gösteriyordur. Başarılar dilerim, yazmaya devam :)"

Çok teşekkürler abi gerçekten ne desem bilemedim :)
Bu mesaj DeathTime tarafından 29.08.2014 20:35:29 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz