Bu nasıl bir makaledir? Lütfen inceleyin
ulas1907

Konu Sayısı: 5
Bu nasıl bir makaledir? Lütfen inceleyin
8 yıl önce
Arkadaşlar buradan en fazla makale alanlardan biriyim. Ve yazar arkadaşlara bir kaç sorum var. Lütfen tüm yazarlar için bu soruları sormadığımı biliniz. Ama buradaki çoğu yazar maalesef böyle.
- Yazıları araştırmadan yazmak çok mu kolayınıza gidiyor?
-Büyük bir sitedeki yazıyı alıp kendinizce yorumlayınca yada 3-5 kelimesini değiştirip özgünlük kontrolünde geçirebilince yazarmı olunuyor?
-Yeniliklere açık olmak,google'ın daha önce görmediği yani seo odaklı makale yazmak bu kadar mı zor?
-Artık herşeyi geçtim. Aşağıdaki makaleyi yazıp klavyeyi bile kullanmayı beceremeyen bu arkadaşın bunu siteye koyup para kazanma çabaları hak mıdır?
Lütfen aşağıdaki makaleyi okumaya çalışın. 1,5 kredi verdiğimemi yoksa salak yerine koyulduğumamı sıkılayım.İmla,yazım noktalama işaretlerini geçtim artık. kelimeler bile tam değil. (yazıya hiçbir şekilde dokunulmamıştır)

DOĞUM ve DOĞUM SONRASI SIĞIR HASTALIKLARI
Süt Sığırcılığı yaşamın e önemlı kısmı genıs bır perıyodda yoğun sağmal bir inek elde etmektir.
Süt sığırcılığınd en önemlı dönem laktasyon dönemidir.Yem programlarının ayrlnmsı cok duzgun apılmalıdır.Hayvanlardan maksımum verımı almak ıcın hastalıklar kontrol edılmelıdır.
Şimdi Süt sığırclığında kı Bazı hastalıkları ınceleyelım :

1.Karaciğer Yağlanması Bir periptenı donmeı hastlığı olarak tanımlanmaktadır.Coğunlıkla 8 hafta ıle dogum sonrası 12 hafta arasında ıncelenır .Depreyon halsızlık durumu ıncelenır .Süt Humması Ketezosıs gıbı hastalık belırtılerıdır.
Bu hastalığa baglı olarakbarınak bakımı ıı yapıılmalıdır.En taze yem ve yemlem yapılmalıdır.

2.KetozisBu hastalık genelde doğum sonrası hayvanlarda gorulmektedır.Doğum yappan hayvanlarda sut verımıne sahıp hayvanlarda bu hastalık daha cok gorulmektedır.Hyvaanın dogum sonrsı negatıf enerjı dengedı ıle alakalıdır..
Glıkoz takvıyesıne dıkkat edılmelıdır.

3.Süt Humması Genellıkle bu hastlık Jersey ırkı sıgırlarda daha cok gorulmktedır.Bır tur dogum felcı hastalıgıdır.Dogum yapn ıneklerde gecıcı olarak arka bacaklarda hıs kaybı olusmaktadır.Bu hastalığın olusma sebebı daha cok besleme ıle alakalıdır.
Tedavısı kalsıyum takvıyesı ıle yapılır.

SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
iade ediniz ve yazarın uzaklaştırılmasını talep ediniz. Bunu yapmazsanız bize haksızlık etmiş olacaksınız
Ted1905

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
ne yalan söyliyim ben sevindim bunu görünce. bizim gibi kaliteli yazarlara vermek yerine ucuza çalışanlar bu tarz pişmanlıklar yaşıyorlar ve daha çok yaşarlar.
forumda bağırmıştım sağlıktan tez yazdım 100 sayfa özgün diye ama bir kişi sağlık konusunda makale vermedi. neyse fazla uzatmak istemiyorum. geçmiş olsun. bir dahakine daha dikkatli olursunuz artık.
saygılar.
ulas1907

8 yıl önce
Bu dediğiniz uygulamayı her 5 makale de 2 kere yaşıyorum.sağolsun iyimakale yönetimi her seferinde yardımcı oluyor.

ulas1907

8 yıl önce
@Ted1905  ucuza çalışmak nasıl oluyor. herkesin kredisi aynı.sizin yazdığınız kaliteli olarak nitelendirdiğiniz makalenin 300 kelimesi de 3 kredi.başka yazarların da.bir de daha dikkatli olursunuz diyorsunuz da yazıyı satın almadan yazının kalitesini görme gibi bir şansım yok. daha dikkatli olacağım bir konu yok. 1500 tane makale satmış yazar bile 3 5 kelimeyi değiştirip yazısını özgünlük kontrolünden geçirip satış yapıyor. konuyu büyük siteden alıyor kendince yorumluyor. 1500 tane makale satan yazar bile bunu yapıyorsa sizin gibi (!) kaliteli yazarlara nasıl denk geleceğiz?
ulas1907

8 yıl önce
bu arada şunu da ekleyeyim. ben siparişle iş vermiyorum. sadece hazır makale alıyorum
Ted1905

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
siz beni yanlış anladınız. ayrıca yazarlığın kalitesi sattığı makalelerde değil, yazdığı makalelerdedir. isterse 1milyon satsın. ama 1 tane böyle yapıyorsa demekki o yazar değil çakma kopyacı biridir. ucuza çalışmaktaki kastım genellemeydi. 300 kelimeye 2.5 kredi bekleyen bazı alıcılar var onlaraydı. bu bir örnekti. bir dahakine dikkatli olun derken, yazarın kaç tane makale sattığına değil, yazdığı bir kaç makaleyi okuyarak anlayabilirsiniz. buna dikkat edin dedim fakat zaten siz yazdığımı bile dikkatli okumamışsınız. 
ulas1907

8 yıl önce
yazdıklarınızı gayet iyi okudum. sanırım siz okumadınız yazdıklarımı. ben sadece hazır makale alıyorum. yani benim 300 kelimelik bir makale 2.5 kredi teklif etmem mümkün değil. genelleme yapmanıza gerek yok ben burada bireysel olarak hazır makale aldığımı belirtiyorum zaten.
ayrıca yazarın sattığı makaleyi bir başka sitede yayımlandıktan sonra görebiliyoruz. burada yazıyı alan site sahibinin yazıyı değşitirip değiştirmediğini bilemezsiniz. kaldıki ben çoğu rezil makaleyi kendim düzenleyip yayına alıyorum. iyi makale sitesi içinde yazının ham halini de göremiyorsunuz bildiğiniz gibi. ben yayımlanan yazıya göre değerlendirirsem belki de yazarı değil site sahibinin yazıyı düzeltmesini değerlendiriyor olacağım. Umarım anlatabilmişimdir.
SaidThat

Konu Sayısı: 16
8 yıl önce
Bu ailede Makale alıcıları herkesin kaleminin gücünü bilir. Yeni yazarlara şans vermek de isterler.
Bazen talihsizlikler yaşamak olasıdır. Burada kaybeden sürekli kazanç kapısını özensiz makalelerle kendi üstüne örten 
yazı karalayıcılarıdır
Bu mesaj SaidThat tarafından 10.02.2017 17:49:38 tarihinde değiştirildi. Sebep:yazım hatasıdır
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Böyle bir yazının onaylanmış olmasından ötürü özür dileriz, gözümüzden kaçan bir içerik olmuş. Buna benzer bir içerik yükleyen yazarı sistemlerimizden doğrudan uzaklaştırdık ve tüm içeriklerini de silmiştik. Sanıyoruz ki, ya bu içeriği silmeyi atladık ya da biz, bu silme işlemlerini yapmadan önce / esnasında satın alındı. Yazının iyimakale linkini bizimle paylaşırsanız, hemen telafisini sağlayalım Ulaş Bey.
Yanıt Yaz