unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
Sayın ulaş1907 geçmiş olsun. Hem sizin adınıza hem kendi adıma üzüldüm. Böyle olmaması lazım. Türkçe'nin bu pespayelikle kullanımını dilimizle alay etmeye benzetiyorum. Güzel dilimiz Türkçe bu şekilde kullanılmayı hak etmiyor. Dilin gerekliliklerini en iyi şekilde kullanıp başkalarının anlayacağı tarzda yazı üretmek kolay bir iş değildir. Her önüne gelenin eline kalem alıp iki kelimeyi bir araya getirmesiyle yazarlık olmaz olamaz. Başkalarının okuyup anlayabileceği yazılar yazmak uzun emek, eğitim ve pratik gerektirmektedir. Buraya kadarki kısım işin manevi boyutu olup bir de maddi boyutu var ki o da alıcıların belli bir bütçeyi gözden çıkarıp masraf yapması. Ortada bir satın alma söz konusu ise alıcı tarafın hizmetten memnuniyeti elzemdir. Bir de işin dini boyutu var ki alıcı aldığı hizmetten memnun kalmamışsa yapılan işle edinilen kazanç helal değil haram kazanç olur. Benim bu siteye yazı yüklerken kendime uyguladığım iki kriterim var. Diğer yazar arkadaşlara da fikir vermesi düşüncesiyle buradan paylaşıyorum. 1. Sisteme kaydettiğim içeriğin profilime olumsuz bir yorum almayacak kadar elimden gelenin en iyisini üretmek. 2. Makaleyi alan kişinin yaptığı ödemede gözünün kalmaması. Saygılarımla |
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
Ted1905
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
SaidThat
Konu Sayısı: 16 Mesaj Sayısı: 107 |
|
sabriye
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 15 |
|
doxan9
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 9 |
birde aynı makaleyi iki kez gönderip makale sayısını tutturup gönderenler var. Oğuz Genç (ouzg) gibi. kendisine mesaj attım 3 gün geçti hala ulaşılamıyor.
|
doxan9
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 9 |
|
dunyanıngizemleri
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 18 |
Hocam Çok geçmiş olsun. Bende Yazarlık yapmaktayım ama bu arkadaş baya abartmış ayıp etmiş. Şahsi olarak söylemek gerekirse sonucta para karşılıgında yazıyorsun. Benim kendi internet sitem var fakat müşteri makalesine titiz davrandıgım kadar kendi sitemdeki makalelere titiz davranmıyorum. Çünkü hak geçmesin hocam sonucta sizde yazarlara ücret ödüyorsunuz. Tekrardan çok Geçmiş olsun.
|
celebi
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 18 |
@ted1905 sağlıktan 100 sayfa özgün tez yazdığınızı forum yerine profilinizde bağırmış olsaydınız, muhtemelen çok daha fazla sipariş alırdınız..
İlginçtir, yazarlarımız profillerine hoş cümleler yazıyor fakat ilgi ve ihtisas alanlarını ve bunların nereden geldiğini yazmaktan imtina ediyorlar.. Bu arada, @ulas1907 çok geçmiş olsun.. Bizim de çok başımıza geldi.. Durumunuzu anlıyorum.. |
boraland
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 15 |
Bence "yazmak" ile "yazar olmak" arasındaki farkı atlıyoruz biz; ki sorun da burada başlıyor zaten. 3-5 tane kitap okuyan, az biraz da gramer öğrenen herkes "yazarlık" yapmaya başlıyor. Böyle olunca da hem kaliteli makaleciler hem de piyasadaki iyimakale.com gibi saygın platformlar maalesef itibar kaybı yaşıyor. Sipariş edilen bir makale içeriğini şişirerek doldurmak, bilgiden yoksun bırakmak bana göre hırsızlıktır.
|