Bu nedi ki bele ?
Payidar

Konu Sayısı: 1
Bu nedi ki bele ?
7 yıl önce
Merhabalar saygıdeğer yazar arkadaşlarım, ben sadece karalıyorum. Bu sektörü de, bu siteyi de henüz yeni keşfettim. Karalamalarım bana kitap yazacak bir tecrübe kazandırdı, mamafih yayın evleri artık parayla basar olmuş. Çok incindim, halbuki harikulade bir konuydu..Okuma gereksiniminde bile bulunmadılar..Kaybettim, çünkü vazgeçtim. Şimdilerde yazdıklarımı bol bol kendime saklar oldum. Benim gibi düşünen birileriyle aynı duyguları paylaşıyor olmayı düşünmek için, bu portalda paylaşımlarımı değerlendirmenizi  istiyorum. Kitap seven, kalem-kağıt aşkına inanan insanları seviyorum çünkü yalnız onlar tutkularıyla, duygularıyla yaşayanlardır. Çünkü yalnızca bu insanlar kelimelerin sihrini anlamış nadir kişilerdir.

Saygılarımla
Payidar
karamurat

7 yıl önce
Yazmak bir tutkudur. İnsan aşktan vazgeçebilir mi? Öyleyse son nefese kadar karalamaya devam sevgili Payidar. Hoşgeldin.
Payidar

7 yıl önce
Çok tesekkur ederim. Hos Buldum. Ilk yazimida yazdim. Mutluyum yaaa:)
karamurat

7 yıl önce
Nice yazılara öyleyse:)
SaidThat

Konu Sayısı: 16
7 yıl önce
Onlar daimi bir kazanç yerine ucuz bir talepte bulunmuş zavallı insanlar.
Büyük başarıların  önündeki perdeler her zaman çelik nevinden olmuştur.
Ve kazananlar ise yılmadan sabırla yoluna devam edenlerdir.
Şans sen hazır olduğunda ilahi bir hikmet dahlinde senin namına değişecektir.
Destekliyorum seni. İnsana kazandıran maddi varlığı değildir
Ürettikleri, becerileri ve çalıştıklarıdır. "وَأَن لَّيْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى" ayetinin sırrı ile
"İnsana çalıştığının karşılığından başkası verilmez". Taşları doğru yere atmak lazım !
Bu mesaj SaidThat tarafından 26.05.2017 11:38:54 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım hatası ve eklemeler
Yanıt Yaz