Bu Site Gerçekten Güvenilir Bir Site !
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Bu Site Gerçekten Güvenilir Bir Site !
8 yıl önce
Merhaba sevgili üyeler.
Bu siteye kısa süre önce, sadece makale yazmak ile ilgili araştırmalarıma, faydası olacağını düşünerek üye olmuştum.
Ben de yazan biriyim, ancak hikaye ve kitap yazan bir kişiyim. Makale yazmak ise hep merak ettiğim bir konuydu.
10 adet uzun soluklu hikaye ve devam eden 1 adet çok uzun soluklu kitabım var ve bitmek üzere.
Bu hafiflemenin getirisi ile araştırma yapmaya başladım. İyimakale sitesi şansım oldu aslında.
Burada üyeliğim aktifleştiğinde, göz attım öncelikle her bölüme. Farkettim ki sipariş ve kendi makaleni satma sistemi var. Çok heyecanlandım ve sipariş sistemini, ilk etapta göze alamadığım için, kendi makalemi yazmaya başladım.

Bir de baktım, bir makalem satılmış, ardından ikinci makalem satılmış. Cesaretimi toplayarak bir sipariş veren üye ile iletişime geçtim. Siparişi tamamladım ve ardından daha büyük oranda iki sipariş daha verdi. Onlarıda tamamladım ve 30 TL birikmişti hesabımda. Denemek istedim ve ödeme talebinde bulundum. 1.5 saat içinde EFT yapıldı ve parayı aldım.

Bu kadar hızlı, güvenli, üyeleriyle ilgili bir sitede olmak, beni çok mutlu ediyor. Sonuna dek güvenebileceğinizi, bilmeniz için açtım bu konuyu.

iyimakale isimli destek ekibine, çok teşekkür ediyorum. Soru ve sorunlarımda her an yanımda olduğu için.

Son olarak bu da dekontum, kredi işlemleri bölümündeki hesaptan yollanmış Ahmet bey'e teşekkürler. Bu siteye güvendiğim için çok ama çok mutluyum.

ertnysr

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Gerçekten güvenilir bir site. Prensiplere bağlı çalışılıyor. Keşke daha fazla tanınsa. Forum sitelerinden bin kat daha iyi. Herkes güvenilir alışveriş sisteminden yararlanabiliyor.
KurşunKalem

8 yıl önce
Haklısınız, insanlar iyimakale sitesini tanımalı. Güven oluşturulmuş bir ortam. Yardım her zaman mevcut ve hep güleryüzle yardım ediliyor. Burada olanlar olarak çok şanslıyız diye düşünüyorum.
bilginprens

Konu Sayısı: 7
8 yıl önce
Gerçekten güvenilir bir site. Katılıyorum kurşunkalem hocama.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, öncelikle teşekkür ederiz.

Başka yazarların haklarında doğrudan veya dolaylı bir şekilde olumsuz etki yapılmadığı sürece her alıcımız, yazarımız ve çalışanımız eşittir. Ben, bu siteyi devralırken (site kapanacak iken varlığını sürdürebilmesi için devralmak zorunda kaldım) aklımda herhangi bir yatırım niyeti olmadan, o esnada benim de yazarı olduğum bu siteden para kazanan yazarların böyle bir platformu kaybetmemesi için bu işe giriştim. Site ile ilgili tüm övgüleri, sistemin asıl kurucusu, bu günlere getiren ve hala teknik açıdan yardımlarını esirgemeyen Güven Bey'e iletmek gerekiyor. Ben sadece son bir buçuk yıldır, hiçbir yazarın hakkının yenmemesi için bir hakem görevi görüyorum.

Sistemin tanılırlığını arttırmak aslında kolay bir işlem ancak kendi işlerimin yoğunluğundan ve burayı ticarethane olarak görmememden ötürü bir nevi çekirdek ailenin ötesine geçmeyi yeğlemiyorum. Ne yazık ki, günümüzde iyiniyetli insanların sayısı giderek azalıyor ve hali hazırda 800 aktif üyenin tüm sorunlarına, yeri geldiğinde abi - kardeş, yeri geldiğinde bir ahbap gibi yardımcı olmak bile bir hayli vaktimi alıyor. Büyüdükçe, ilişkiler bayağılaşacak, muhabbetlerimiz samimiyetsizleşecektir. Bunun olmaması için de birçok reklam tanıtımından da hepimizin sistemi olan platformumuzu mahrum bırakmak zorunda kalıyorum.

Aynı anda okuduğum 2 üniversitem, bakmak zorunda olduğum 2 köpeğim var, ayrıca kendim de yazarlık ve çeviri işlemlerime devam ediyorum. Tabi bu arada hem ev kiramı, hem de ev giderlerini de hesaba katmam gerekiyor. Tüm bu sebeplerden ötürü şu an için tanınırlığımızı, ahbap, eş, dost tavsiyesi ile sınırlı tutmak hem ailemiz içerisindeki samimiyet hem de hizmetlerin hızı için en uygun yöntem olarak görüyorum.

Tüm ilgi ve güzel dilekleriniz ve ayrıca doğrudan veya dolaylı olarak tanıdığınız, tanımadığınız tüm yazarlara, alıcılara ve çalışanlara olan saygınızdan ötürü çok teşekkür ederim. Unutmayın ki, iyimakale bir ailedir ve bu sistem hepimizindir.

İyi günler, bol kazançlar dileriz.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
İyi ki varsınız ve iyi ki bizler sizinleyiz:)
hayalss

8 yıl önce
İyimakale.com iyi ki var...!
KurşunKalem

8 yıl önce
Çok sağolun, iyimakale olarak tüm üyelerle ilgili ve alakalı olduğunuza, hiç şüphem olmadı benim. Böyle yöneticileri görmeyi özlemiştim. Sonuç olarak internet , makale alanı dışında forumlarda da zaman geçirdiğimiz oluyor. Ancak ben böyle güleryüzle, sıcak karşılayan yöneticiler çok az gördüm. İyiki iyimakale.com'u keşfettim.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
8 yıl önce
İyimakale.com makale alış-verişinin tartışmasız en güvenilir ve kullanıcı dostu sitesidir. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
8 yıl önce
Sitenin ilk yazarıyım. Kurulduğu ilk gün sitenin testlerinde bulunma şansım olduğu için mutluyum. El değiştirmesine ragmen anlayış hiç değimedi. Gerçekten de bu site iyi ki var.
Yanıt Yaz