Bu Site Gerçekten Güvenilir Bir Site !
yelkovan

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Merhaba, Alt limitim 25 lirayı geçince ödeme talebinde bulundum, aynı gün içinde ödemem yapıldı. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten mutlu oldum ve güvenim perçinlendi. Bir de makale siparişleri artsa düzenli ve daha çok kazanabilsem/k şahane olacak. :) Sevgiler.
denizarkan06

Konu Sayısı: 5
8 yıl önce
Sitemiz güvenilirdir maşallahh
karamurat

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
İyilik/Kötülük inanın bizlere mahsus. Burada olmak gerçekten özel bir duygu. Ben bir yazarım, günümün 2/3'ü yazmakla geçiyor. İşsiz kaldığım her zaman bu platformun ekmeğini yedim. Belki milyonlar değildi kazancım ama inanın çok bereketliydi. Şu an yoğunluğumdan sipariş almasamda her zaman bir göz atıp neler oluyor diye bakmak istiyorum. Bu konuyu açan arkadaşıma duygularımı aktarmama neden olduğu için teşekkür ederim. Tüm yazar/alıcı dostlara sevgilerimi yolluyorum. iyi makale ve tüm yönetici arkadaşlara selamlar. Burayla tanışmama vesile olan, zor gün dostum, çocukluğumun parçası İlkerime de şükranlarımı sunuyorum. Bu platform gerçekten muhteşem, umarım el birliğiyle bunun kalıcı olmasını sağlarız. Saygılarımla.
murat81

8 yıl önce
iyimakale bence sınıfının en iyisi... bunu araştırmalarım sonucunda kendim test ettim...
reyhanbirdir

8 yıl önce
Site yöneticilerinin sorunuma yardımcı olmalarını rica ediyorum. Sipariş verme , Yazar onaylama kısmında sıkıntı yok ancak satın aldığım makale bana ulaşmıyor. Sanırım teknik bir sıkıntı var. Çözülmesini bekliyorum. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, mesaj yolu ile iletişime geçilmiştir.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Burada olduğumuz için gerçekten şanslıyız. Bu sitenin üyesi olmak benim için mutluluk verici. İlk ödemeden sonra 2 ödeme daha aldım ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Hem emeğe hem de emeğin karşılığına sonsuz saygı verip, önem gösteren bir site iyimakale.
Yanıt Yaz