mhborazan
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 3 |
Aşağıdaki makale tarafımca yazılmıştır. Hiçbir cümlesi özgünlük kontrolüne takılmamıştır.İçindeki resmi dahi kendim çekip keserek resim sitesine upload ettim. Fakat özgün olmadığı için onaylanmadı. Bende buradan isteyen kullansın diye paylaşıyorum. Bu haber değisik sitelerde paylaşıldı. Ama kopya ya da alıntı değildir. Emek vardır. Dileyen kullanabilir. Zaten 1 kredi idi :)
Bu mesaj mhborazan tarafından 12.03.2015 16:02:22 tarihinde değiştirildi. --- Bildiğiniz gibi Google ürettiği teknolojik ürünleri yani telefonlar, tabletler, Chromebook'lar ve diğer ürünleri Google Play üzerinden satıyordu. Artık bu ürünleri burada satmak istemeyen Google, ürünlerini satmak için yeni bir mağaza sitesi kurdu; Google Store.https://store.google.com/ adresinden ulaşabildiğimiz Google Store'a girdiğimizde bizi aşağıdaki gibi bir ekran karşılıyor ve bize mağazanın henüz Türkiye için mevcut olmadığını belirtiyor. Altına şu önemli eklemeyi yapıyor "Bu hizmeti mümkün olduğunca hızlı bir şekilde daha fazla ülkeye getirmeye çalışıyoruz." Buradan ilerleyen zamanlarda ülkemizde de faaliyet gösterceğini anlıyoruz. Buradan ABD mağazasının da Türkçe dilini desteklediğini belirtmekte fayda var. Ancak ürün almaya çalıştığınızda "Bu ürün ülkenizde kullanılamıyor." ibaresiyle karşılaşıyorsunuz. Umarım yakın gelecekte ülkemiz için satışlar da başlar. |