Daha fazla kelime sayısına sahip makale istedikleri halde düşük kelime sayılı sipariş verenler
elfglnr

Konu Sayısı: 1
Daha fazla kelime sayısına sahip makale istedikleri halde düşük kelime sayılı sipariş verenler
9 yıl önce
Minimum verecekleri fiyatın bile altında çalışmak adına yapılmış bir çakallık olduğunu düşünüyorum, makale satanların da hakkının korunması adına siparişlerin de onaylanmadan daha dikkatli gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
9 yıl önce
Size katılıyorum. Son dönemlerde 200 kelime sipariş açılıp 299 kelime yazı isteyenlere sıklıkla rastlar oldum. Kendimce bulduğum çözüm elbette fiyatlandırmayı 299'a göre yapmak oldu. O durumda da hep teklifim çok yüksek kaldı. Admin tarafından bir çözüm getirilebilir.    
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar, bu siparişleri bize destek kısmından bildirmeniz yeterlidir.
bsahiner

Konu Sayısı: 12
9 yıl önce
Böyle bir durumu ben de farkediyorum. Açıkça çok kelime istenmemesine ragmen, talep edilen yazılar öylesine geniş kapsamlı ki, yazı 150-200 kelime istenmesine rağmen çoğu zaman 500 kelimenin üzerinde yazdığım oluyor. Bunu öngörerek fiyat versem bu defa fazla kalacağım için iş alamıyorum. Ancak bir çözüm de göremiyorum.
Yanıt Yaz