Değerli görüşlerinizi bekliyorum
yazardeniz

Konu Sayısı: 5
Değerli görüşlerinizi bekliyorum
8 yıl önce
Arkadaşlar ben bir blog açtım , bu blog da sağlık ve kadınlar hakkında çok içerik var  site adresim www.sanaozelblog.com  , sizce siteye eklemem gereken veya çıkartmam gereken bir şey varmı ?
meltem

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Öncelikle hayırlı olsun. Benim ilk bakışta şu dikkatimi çekti. Dün 2682 tekil hit görünüyor. Bu artışın nedeni nedir? Biliyorsun her şeyden önce Google'ın gözündeki değer önemli. Umarım spam hit değildir.
yazardeniz

8 yıl önce
Birazcık spam gibi oldu ama sıkıntı yok şuanda , yavaş yavaş oturdukça organik hitler gelmeye başladı.  Sizce sitenin ismi nasıl ? İlerde güzel bir noktaya ulaşabilirmiyim ne dersiniz

blogk

Konu Sayısı: 1
8 yıl önce
Sitenize ait sosyal medya hesapları açmanız. Sitenizde sadece Facebook sayfanız var gözüküyor. Diğer sosyal medya hesaplarını da açıp aktif olarak paylaşım yapmanızın sitenize hem hit açısından hem de SEO açısından çok faydası olacaktır. Bir sosyal medya uzmanı olarak SEO'ya en çok etki eden sosyal medya sitelerini şöyle sıralayabilirim; Facebook, Google+, Twitter, YouTube, LinkedIn

Başarılar dileklerimle...

Bu mesaj blogk tarafından 15.09.2016 20:23:46 tarihinde değiştirildi.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Teknoloji üzerine bir şık ekleyin bence, özellikle bu başlık altında yayınlanacak haberler, çok fazla ziyaret almaktadır.
yazardeniz

8 yıl önce
Teknoloji kategorisi bugün yapılan çalışmaların ardından sitemizde aktif hale getirilecektir. Öneriniz için teşekkür ederim.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Rica ederim, siteniz hayırlı olsun dilerim.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Genellikle makale yazdığım için o yönden bakabiliyorum. Bu konu başlıklarıyla açılan makaleler güzel fakat biraz eskide kaldı sanki. Daha merak uyandırıcı başlıklar, bilinmedik tarifler yada yeni meydana gelen konularla ilgili güncel makaleler yazarsanız sanırım daha güzel olabilir :) şirin bir blog umarım başarılı olur :)
nazımınkalemı

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
öncelikle hayırlısı olsun ve inşallah geleceği de parlak olan bir blog demek istiyorum. ama değinmek istediğim konu öncelikle ne oldugu nasıl oldugundan cok birşey yapmayı kafaya koyup. gerek oturup planlayıp gerek yardım ve destek alıp birşeyleri hayata ve gerceğe donmek. ve siz bunu basarmıssınız. tebrik ederim sizi. ve hiçbir zaman istediğinizi yapmaktan geri kalmayın.. Başarılar 
Yanıt Yaz