yazardeniz
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 11 |
Arkadaşlar ben bir blog açtım , bu blog da sağlık ve kadınlar hakkında çok içerik var site adresim www.sanaozelblog.com , sizce siteye eklemem gereken veya çıkartmam gereken bir şey varmı ?
|
meltem
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
|
yazardeniz
|
blogk
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 2 |
Sitenize ait sosyal medya hesapları açmanız. Sitenizde sadece Facebook sayfanız var gözüküyor. Diğer sosyal medya hesaplarını da açıp aktif olarak paylaşım yapmanızın sitenize hem hit açısından hem de SEO açısından çok faydası olacaktır. Bir sosyal medya uzmanı olarak SEO'ya en çok etki eden sosyal medya sitelerini şöyle sıralayabilirim; Facebook, Google+, Twitter, YouTube, LinkedIn
Bu mesaj blogk tarafından 15.09.2016 20:23:46 tarihinde değiştirildi. Başarılar dileklerimle... |
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
yazardeniz
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
Genellikle makale yazdığım için o yönden bakabiliyorum. Bu konu başlıklarıyla açılan makaleler güzel fakat biraz eskide kaldı sanki. Daha merak uyandırıcı başlıklar, bilinmedik tarifler yada yeni meydana gelen konularla ilgili güncel makaleler yazarsanız sanırım daha güzel olabilir :) şirin bir blog umarım başarılı olur :)
|
nazımınkalemı
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
öncelikle hayırlısı olsun ve inşallah geleceği de parlak olan bir blog demek istiyorum. ama değinmek istediğim konu öncelikle ne oldugu nasıl oldugundan cok birşey yapmayı kafaya koyup. gerek oturup planlayıp gerek yardım ve destek alıp birşeyleri hayata ve gerceğe donmek. ve siz bunu basarmıssınız. tebrik ederim sizi. ve hiçbir zaman istediğinizi yapmaktan geri kalmayın.. Başarılar
|