Dekorasyon Konusunda Fotoğraflı Blog İçeriği Yazacak Yazar Arıyorum
Kksl

Konu Sayısı: 1
Dekorasyon Konusunda Fotoğraflı Blog İçeriği Yazacak Yazar Arıyorum
4 yıl önce
Herkese merhaba, dekorasyon konusunda fikirlerine, bilgisine ve zevklerine güvenen haftalık 3 - 4 adet 300 - 500 kelime arasında fotoğraflı blog içeriği üretecek yazar arıyorum. 

-Çalışmada makale başlıkları tarafımca gönderilecektir.  
-Fotoğrafları bulacağınız site adresini size bildireceğim. Yazı içerisinde konuya göre en az 20 fotoğraf olmalıdır.

Bu konuda içerik üretebilecek kişilerin özel mesaj olarak;

1 adet en az 20 fotoğraflı 300 kelime içerik fiyatı:
1 adet en az 20 fotoğraflı 400 kelime içerik fiyatı:
1 adet en az 20 fotoğraflı 500 kelime içerik fiyatı:

şeklinde göndermelerini rica ediyorum.

-Çalışma özel mesajlarda konuşulup anlaşılması halinde sisteme kişiye özel sipariş olarak girilecektir.
-Çalışma süresi gönderilen içerikleri beğendiğimiz sürece devam edecektir. 

Arcmakale

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Kendi bölümümün ve alanımın mimarlık alanıyla ilgili olmasından dolayı sizlerden gerekli sipariş alıp fotoğraflı makale içeriği üretebilirim.
Kksl

4 yıl önce
Merhaba, çalışmak isterim. Özel mesaj gönderilmiştir.

-Dekorasyon konusunda fotoğraflı içerik üretebilecek yazarların tekliflerini bekliyorum. Fotoğrafları bulacağınız site adresi tarafımca verilecektir ve fotoğraflar bağlantı linkleri makale içerisine yapıştırılma şeklinde eklenecektir.
Kksl

4 yıl önce
Konum günceldir. Çalışma yapmak isteyen yazarların fiyat tekliflerini bekliyorum.
Kksl

4 yıl önce
Konu günceldir. Fotoğrafları bulacağınız site adresi tarafımca verilecektir. Fotoğraflar bağlantı linki makale içerisinde uygun yerlere yapıştırılarak eklenecektir. Dekorasyon konusunda ürettiği içerikleri beğendiğim yazarlar ile uzun süreli çalışma yapabiliriz. Tekliflerinizi bekliyorum.
Yanıt Yaz