Dergi Yazarlığı Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
Dergi Yazarlığı Hakkında
9 yıl önce
Merhabalar,

Dün, Türkiye'nin ilk dilbilim dergisinin başına atandım. Eğer aranızda dile ilgi duyan yazarlarımız var ise kendi isminiz ile yayınlanmak üzere makalelerinizi (gerçek anlamıyla makale şartı bulunmaktadır) benimle paylaşabilirsiniz. Lütfen makalelerinizi göndermeden önce destek kısmından irtibata geçerek daha fazla bilgi alınız.

Makalelerinizin tamamı bilimsel bir tabana dayanmalıdır. Makale içerikleri dilbilim veya dil ile ilgili herhangi bir konu olabilir ve zorlama metinler ile karşılaşmamak adına lütfen sadece ilginiz var, bu fikir sizi heyecanlandırıyor ise iletişim kurunuz.

Her makaleyi ne yazık ki yayınlayamıyor olacağım, sadece derginin kıstaslarına uyan yazılar konusunda yardımcı olabilirim. Bu yüzden ortaklaşa çalışmamız önemlidir.

Eğer içerisinde size ait bir eser olur ise Ekim ayı içerisinde, dergiyi tarafınıza da postalayabilirim.

İyi çalışmalar dileriz.
sedefhira

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Hayırlı olsun, orada da güzel şeyler yapacağınıza eminim:)
iyimakale
Yönetici

9 yıl önce
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim :)
moon22

Konu Sayısı: 5
9 yıl önce
Hayırlı olsun, başarılar diliyorum yeni projenizde.
iyimakale
Yönetici

9 yıl önce
Cok tesekkur ederim. Su an ici yeterince talep aldim. Mevcut kistaslari asmamak adina, gorusmeye devam edecegimiz arkadaslarimizla gorusmeler sonlandiktan sonra yeniden bildirim yapiyor olacağım.
Yanıt Yaz