Destek eski sistemi
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
Destek eski sistemi
5 yıl önce
Destek bölümünden eski sisteme göre yazdığımızda kısa sürede yanıt alabiliyorduk. Şuan iki tane bekleyen mesajım var, kapalı yazıyor karşılığında. Destek'te eski haline dönse daha iyi bence. Arkadaşların ve yönetimin fikri nedir acaba bu konuda?
bluesdream

Konu Sayısı: 2
5 yıl önce
Bende destek talebinde bulundum geri dönüş 10 dk bile sürmedi sanırım müsait olma durumuna göre değişiyor 
Fatih137

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Evet sanırım musaitlik durumuna göre değişiyor bence de. Bazen anında bazen gün içinde dönüş oluyor. 
Fatih137

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Merhaba. Destek kısmından mesaj göndermek istediğimde mesaj gönderilemiyor şeklinde ikaz alıyorum. İlgilenirseniz sevinirim.
Bu mesaj Fatih137 tarafından 24.12.2019 21:03:04 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım hatası
asli27

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
Destek taleplerinizin oluşturulması ile birlikte yazılar havuza düşmektedir. Gün içinde ortalama 50 -60 arası destek talebi gelmektedir. bunların içerisinde önem derecesine göre sıralama yapılmakta ve ona uygun şekilde yanıtlanmaktadır. editörlerimizin musaitlik durumuna uygun şekilde yanıtlanmaktadır. Fakat bu süre hiçbir zaman bir saati geçmemektedir. 
 destek kısmına bir kere mesaj gönderdiğiniz zaman yanıtlanır ve sorun çözümüne ulaşınca konu kapatılır. kapatılmış olan konuya dair aynı yerden yazamazsınız. başka konu ile alakalı olarak her zaman iletişim kurarken sağ üst bölümdeki destek talebi oluştur kısmını kullanmalısınız. 
Bunun dışında site içi, destek bölümü ile müşteri ve yazar ile herhangi bir problem yaşadığınız zaman forumda beyan etmek yerine editör arkadaşlarımıza durumu iletebilirsiniz. Bu platformda bulunan herkese toplu msj gönderilmiştir. asli27, erhan05, rakunkun ve editör olarak farklı kanallara msj atabilmeniz uygundur. 
asli27

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
ayrıca sizden ricamız, kopya içerik çıktığı zaman editör arkadaşlarımızla polemiğe girmeyiniz. ben kopya içerik yazmam, benim yazılarımda hata olmaz, kalbimi kırdınız, ben harama el uzatmam kopya yazmam,  yüzde birlik kopyadan bir şey olmaz gibi, destek bölümü ve editör arkadaşların mesaj kutuları gereksiz yere meşgul edilmektedir. böyle olunca da gerçekten acil durumda olan yazarlarımız ve müşterilerimize geç yanıt verilebilmektedir.  sitedeki bütün yazılar özgünlük kontrolüne konur. kopya içerik çıktığında yazara düzeltmesi için uyarı yapılır. yazı düzenlemeye gönderilirken özgün çıkmayan cümleye dipnot düşülür. yazar düzenler ve güncelleme yapar. Yüzde birlik kopyadan bir şey olur. biz müşterilerimize yazılarımızı yüzde yüz özgün teslim etmek durumundayız. yazınızda kopya içerik olmadığına bizi ikna etmeye çalışmayın. bizde sizin içeriğinizde sıkıntı olduğunu izah etmeye çalışmayalım. bir sorun varsa çözelim ve yolumuza devam edelim. 
 kopya içerik  sitesini kapatan müşteriler kapanmış site içeriklerini burada satamaz. Profesyonel çalışma adına belirli kurallarımız mevcuttur. lütfen bu kurallara uyunuz. 
Yanıt Yaz