dikkat
anarkerim

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 1
3 yıl önce
Merhaba. Siteye bu gün keşf etdim. Bana yardımcı olacaq birileri olursa çok sevinirim
fulya75

Konu Sayısı: 7
Mesaj Sayısı: 52
3 yıl önce
Talep açanlar talebi açıyor ama 40 makale için 3 gün süre veriyor. saydekor sadece sizin söylemiyorum. toplu makale alımlarında maalesef süre kısıtlamasına gidiliyor. Bir de arkadaşların dediği gibi 40 makaleyi aynı arkadaşa vereceğinize 4 ayrı talep açsaydınız ya da tek talepte 10'ar yazı bölüştürülecek diye açsaydınız çok daha iyi olurdu. Böylece yazılar farklı kalemlerden çıkacağı için sizin açınızdan da çok yararlı olurdu. 
Çatalca Boya Badana Dış Cephe Hizmetleri başlıklı bir yazıyı İstanbul'un bütün ilçeleri için yazdırsanız da, hizmetler aynı olacağından dolayı farklı bir yazı çıkamayacaktır. Tanıtım türü yazıları bu yüzden almıyorum. Çünkü ister istemez bir süre sonra cümle tekrarı olabiliyor. Özellikle toplu makalelerde. Bu arada yazdığı tüm makaleleri beğenip son iki siparişini kötülemek de ne bileyim. Belki bir sıkıntısı vardı yeterli şekilde yazamadı. Geçmiş olsun diyeyim her iki tarafa da. . 
Bu mesaj fulya75 tarafından 07.02.2021 19:23:05 tarihinde değiştirildi.
Baris2424

Konu Sayısı: 6
Mesaj Sayısı: 28
3 yıl önce
Aynı konu başlığı üzerinden maksimum 7 farklı makale çıkıyor. 8.sini istediğiniz taktirde ya spama düşüyor ya da boş ve anlamsız makaleler ortaya çıkıyor. Aynı konu üzerine tek yazara verilen makalelerde mecbur böyle sonuçlanabiliyor. Sadece makale yazan arkadaşa yüklenmek bence yanlış olur. Gerçekten başarılı bir arkadaş. Tek bir hata yüzünden bu kadar yargılanmayı doğru bulmuyorum.
papatyam

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
3 yıl önce
anarkerim , size yardımcı olabilirim.
papatyam

Konu Sayısı: 2
Mesaj Sayısı: 27
3 yıl önce
Sürekli aynı kişiye makale vermek, tekrara düşmesi için yeterli...
cagatay

Konu Sayısı: 9
Mesaj Sayısı: 39
3 yıl önce
Yazar iş alırken seçim yapmalı, aynı şekilde iş veren de 100 makaleyi bir kişiye vermemeli.
Kendim şahsen sevmediğim tatmin olmadığım işler yapmıyorum, iş alamama gibi durumları olursa da hazır makale yazın stok yaparsınız.
Samed Y.

Konu Sayısı: 0
Mesaj Sayısı: 3
3 yıl önce
Aslında burada göz önünde bulundurulması gereken konu, istekte bulunduğunuz içerikler için ne kadar süre tanıdınız? Aynı konuları ele alan içeriklerde farklılıklara gitmek kadar zor bir durum yok. Direkt olarak yazarı göstererek yapılan bu paylaşımın da doğru olduğunu söyleyemem.
Yanıt Yaz