Dini Konular'da Tecrübeli Yazar Aranıyor
Medya Haber

Konu Sayısı: 9
Dini Konular'da Tecrübeli Yazar Aranıyor
9 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. Bana ilerleyen zaman da Dini içerikler gerekli ( Genel içerikler de olacak ) şu anda pek müsait olmadığımdan birde projeyi yeni oluşturduğumdan dolayı,biraz da gaflet var tabiki ağırdan alıyorum ama yinede ara-sıra işler vereceğim. Benle iyimakale üzerinden çalışan arkadaşlar iyi bilir uzun vadeli çalışırım işini severek yapan arkadaşlar ile. Yine buradan özel yazdırdığım makaleler de dahil olmak üzere 600'den fazla uzun kelimeli makale alımı yaptım hala da yapmaktayım. Konumuza dönecek olursak vereceğim bir dini içerikli sitedeki "Dini Hikayeler" katagorisinde bulunan içeriklerin ilk satır yada parağraflarını  ( Nede deniyor sa artık :) )100 kelime olacak şekilde Yüzde/100 özgün yapacak Dini bilgilere yatkın,nerede hangi kelime yada cümleleri kuracağını bilen sadece kelime sayısı tamamlamak için yazmayan işin ehli bir arkadaş ile çalışmak istiyorum. Sadece bu katagoride 350-400 tane içerik var ondan sizleride fazla kasmak istemediğimden dolayı kelime sayısını az tuttum. İş devamlıdır bu işler teslim edildiğinde başka katagorilere geçiş yapıcaz. Bundan dolayı dediğim gibi islami konulara yatkın arkadaşlar başvurursa yapılacak hatalardan dolayı vebale girmemiş oluruz. Evet arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum. İstediğiniz ücret haftada teslim edeceğiniz makale sayısını bildirin lütfen tane üzerinden. Ödeme konusunda sıkıntı yok. Büyük bir ihtimal haftalık olarak ödeme yapıcam. Durumunuza yada vereceğiniz referansa göre ücreti önden de gönderebilirim. Anlaştığımız taktirde bunları zaten konuşacaz. Teklifler lütfen hayırlı sabahlar dilerim...
ismailduman38

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Iyi gunler. Suanda da dini konular hakkinda makale yaziyorum. Dilerseniz uzun soluklu olarak genis kapsamli makaleler hazirlayabilirim. Saygilarimla
Medya Haber

9 yıl önce
Olabilir tabiki hocam. Zaten size bir sipariş verdim. O gelsin bakalım inşallah hoşnut kalırsak bir birimizden çalışırız.
ismailduman38

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Tabiki ben gondereyim makaleyi Inceleyin siz dilerseniz beraber calisabiliriz.
Medya Haber

9 yıl önce
Oldu hocam. Bunları konuşuruz
sedefhira

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
Merhaba, dilerseniz ben de sizinle çalışmak isterim. Dini konuda eğitimliyim. Yalnız % 100 özgün dini yazılar çıkaramam, neden? derseniz, dini konularda özellikle sureler belli başlı dualar üzerinde yazı istenirse sizde takdir edersiniz ki değiştirmek mümkün olmaz.
elifcsep

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhaba, daha önce birçok dini makale yazdım. Bu konuda bilgime de güveniyorum. Daha önce yazdığım makaleler için profilimdeki referanslarıma bakabilrisiniz.
Yanıt Yaz