Dizi ve Film hastaları
Medya Haber

Konu Sayısı: 9
Dizi ve Film hastaları
10 yıl önce
Merhaba haber sitemin Foto galeri bölümü için dizilere ve Filmlere ait bölüm resimleri eklenecek ve 40-50 kelime arası özgün açıklama girecek arkadaş gerekli. Ayrıca Video bölümü içinde film ve dizi fragmanları eklenecek Embed kod olarak. Sadece bu işe ilgi duyan ve işini severek yapacak kişiler istedikleri ücret ile birlikte iletişim kursunlar lütfen. İş beğenildiği taktirde Dizi ve Film konuları hakkında sayıca fazla makaleler yazdırılacaktır. Pm atacaklar yada konuya yazacak arkadaşlar 100 fragman üzerinden teklif versinler. + Foto galeri için misal bir bölümde 10-15 adet resim vardır belki az belki daha fazla ve 40-50 kelime özgün yazı ekleyerek bölüm başı ve 100 bölüm olarak fiyatınızı belirtin lütfen uygun olan arkadaşlara dönüş yapılacaktır. Heemen dönüş yapamayabilirim acele etmenizede gerek yoktur ödeme haftalık olarak yapılacak saygılarımla...
kabus

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
pm atıldı. Dönüş bekleniyor.
bybenjo

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Merhaba hocam. Kendim yakın çevreme ücret ile film tedarik eden biri olarak tamda sizin siteye uygun biri olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.
ykpgrp

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Dediklerinize uygun olarak hali hazırda blogum olmasına rağmen blog için yazmayı bıraktım. Ücretlendirme detaylarıyla birlikte geri dönüşünüzü bekliyorum
Yanıt Yaz