Doğrudan Oyun içerikli siteye re-write içerik girecek editör aranıyor
Murat

Konu Sayısı: 2
Doğrudan Oyun içerikli siteye re-write içerik girecek editör aranıyor
10 yıl önce
Merhabalar,
Yazar alımına ara verilmiştir, başvuran arkadaşların başvuruları değerlendirilmektedir.

Bizlerle birlikte çalışmak isteyecek yeni haber editörleri arıyoruz. Eğer siz de oyun dünyasını yakından takip ediyorsanız, Türkçe dil bilginize güveniyorsanız aramıza katılabilirsiniz. Aramıza katılacak olan arkadaşlar ofis dışından, serbest bir şekilde çalışacakları için kendi düzen ve disiplinini de sağlaması gerekmektedir.

1 yıldır oyun içeriği üreten sitemize yeni editör yada editörler aramaktayız. Sitenin bir sitemi vardır, belli başlı yazı için seo gibi kuralları (standart olarak bize özel bazı ince ayarlar) öğrendikten sonra istediğiniz uzunlukta, istediğiniz içerikte(site içeriğinin dışına çıkmadan), istediğiniz zaman ve istediğiniz kadar içerik girebilirsiniz, yani çalışma belirlenen standartlara göre rahat bir şekilde yapılacaktır ve uzun vadelidir (bu gün 2 haber yazacaktın niye yazmadın muhabbeti yok ancak ).

Site adresini özelden gönderiyorum.

Genel sorularınızı cevap ile iletebilir, özel sorularınız için mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj Murat tarafından 07.05.2015 21:16:19 tarihinde değiştirildi.
esinn

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
Ben daha önce oyun makaleleri yazdim çok beğenilmişti sizinlede çalışmak isterim uygunsa pm atarmısınız
Murat

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Dönüş yapıldı.
TekUmut

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
pm lütfen
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar, lütfen fiyatınızı revize ediniz. İyimakale aracılığıyla minimum 100 kelimesi 1 TL olarak arayışta bulunabilirsiniz.
Yanıt Yaz