elcin_hanedan
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
buraya bunları yazacağımı hiç düşünmezdim. emek verdiğim makalelerimin bir başkası tarafından iznim olmadan ödemesi yapılmadan sitelerde yayınlanacağını hiç tahmin etmiyordum.
konuya gelince sitenin kullanıcılarından biri (isim vermek istemedim ama çoğu kişinin başına aynı kişi tarafından bişeyler gelmiştir) benden makale istedi ve mail yoluyla bana ulaştı. daha sonra makaleleri yazdım kendisine ilettim.ve bana anatığı yerle anlaşma olmadığını söyledi bunun üzerinede makalelerimi istediğim yerde paylaşabileceğimi söyledi. fakat bugün kontrollerini yaptım benim makalelerim yine sitenin başka kullanıcısı tarafında yazılmış gibi sitelerde yayınlanmış ve kişi bunlardan para kazanmış. tamamen emek hırsızlığından başka bişey değil bu. son olarakta bu siteye güvenim tamamen bitmiştir. |
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
1-2 kendini bilmez kişinin yaptığı dolandırıcılığı tüm siteye bağlamanız tamamen yanlış.
Site yöneticileri hep uyarı yapıyor.Sitenin hazır makale ve siparis bölümü dışında yapılan isler siteyi ilgilendirmiyor.Dolandırıcılık yapan kisileri site yöneticilerine bildirirseniz gerekli islemler yapılır.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 09.01.2015 00:53:38 tarihinde değiştirildi. |
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
Aslında söylediğiniz isimler önemli bence. yani tanındık. benim gördüğüm öyle en azından. Umarım yönetim en kısa sürede mağduriyetinizi çözümler. Site dışından olduğu için Yazarız12 arkadaşımızın dediği gibi birşeyler yapılabilir mi bilemiyorum ama bundan sonra en azından başkalarının aynı hataya düşmemesi için mutlaka bir önlem alınması bu isimlerle ilgili. Siz paylaşın yönetimle mutlaka.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
elcin_hanedan
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
siteden yana değil benim güvenimin gitmesi burda yanlış cümle kurarak anlatmaya çalışmışım .sitedeki insanlara güvenim yok anlamında yani sipariş veren kişilere.benim için çok üzücü bişey cünkü bide kişi kendi yazmışmış yayınlamış.kişi banlansa ne olacakki yine farklı bir isimle kayıt açar umarım bundan sonra yapılmaz.
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
Elçin Hanım öncelikle geçmiş olsun. Üzülmekte ve kızmakta haklısınız. ama bu da bir tecrübe olmuş sizin için. Sitede en azından deneyim kazanana dek sipariş yolu ya da hazır makale ekleyerek sistemi ve alıcıları tanımaya çalışın derim. bu yolla hiçbir sorun yaşamazsınız hem de haksızlığa uğramazsınız. Sistem dışında çok iyi çalıştığınız, güvenilir insanlar oluyor ama onları zaman içinde ayırabiliyorsunuz ancak. Başarılar dilerim.
|
hatice
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 14 |
|
miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
|
miniperi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 28 |
|
gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
Arkadaşlar bu konuda artık çok daha dikkatli olmanızı istiyorum. Ayrıca artık iyimakale.com'un güvenini kullanarak buradaki yazarları dışarıda kandırmaya çalışan makale alıcılarına karşı da ispat edilme durumunda (resim gönderme, skype görüşmeleri ya da e-mail görüşmeleri gibi...) çeşitli uyarılar ya da yaptırımlar vermeyi düşünüyorum. Şuan azınlıkta olan kötü niyetli makale alıcıları giderek çoğalmaya başladı ve yazarlarımızı giderek etkiliyor. Şuan üye alımlarımız kapandı. Normalde bu tarz bir uygulamaya gitmiyoruz. Biliyorsunuz dışarıda yaptığınız anlaşmalar sizi bağlar. Fakat eğer ki iyimakale.com aracılığı ile tanıştıysanız ve bu kişi bizim sitemiz üzerinden size ulaşıp, sizi dolandırdıysa ve sizde bunu ispat ederseniz, o kişiye bir yaptırım yapmayı düşünmek en mantıklı hareket olacaktır. Çünkü burda yazarın iyimakale.com'daki makale alıcılarına giderek güveni azalıyor. Dolayısı ile sadece makale alıcısının güvenini kazanmak değil, aynı zamanda elimizde bulunan yazarında güvenini sarsmamak gerekiyor. Bu yüzden artık bu konuda daha dikkatli davranacağız. Fakat sizden de makale alıcıları ile dışarıda yapacağınız anlaşmalarda makale alıcısının profiline bakmanızı ve daha öncesinden başka yazarlar hakkında yorum yapıp, yapmadığına bakmanızı istiyorum. Bu sizin için daha sağlıklı olacaktır.
|