durgunluk
pelinsu

Konu Sayısı: 12
durgunluk
10 yıl önce
bu aralar siparişlerde bir durgunluk var gibi arkadaşlar ,sizce de öyle mi 
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Evet aynen öyle. Ben bunun çoğu alıcı ile yazar arkadaşın anlaşıp çalışmasına bağlıyorum.
Yazarız12

10 yıl önce
Evet doğru siparişlerin  üzerine durgunluk çökmüş durumda.Umarım bu durgunluk kısa sürede biter.

Bu mesaj Yazarız12 tarafından 02.09.2014 21:41:59 tarihinde değiştirildi.
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Evet siparişlerde de alımlarda da bir durgunluk var orası kesin. Alıcıların bazıları yazarını buldu, o yazar arkadaşlarımızın adına seviniyorum. Yalnız eğri oturup doğru konuşmakta fayda var, bazı arkadaşlarımızın dikkatsiz tutumu yüzünden alıcılarda güven kaybı da oluştu. Ama hepsini el birliği ile aşarız arkadaşlar, sıkıntı yok :)
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Hergün yazar sayısı artıyor. Dediğiniz gibi alıcılarda yazarlarını buldu. Satış yapmanın tek yolu merak uyandıran başlıklar ve siparişlere yönelik hazır makaleler. Onuda alıcılar görürse. Çünkü çok fazla makale eklenmeye başladı siteye. Herkesin bol kazancı olsun. İhtiyacı olan olmayan bu işe gönül veren herkesin Allah yolunu işini açık etsin. 
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
amin Mlkmhmt :)
egros

10 yıl önce
Kaliteli ve ozgun yazilar yazmaya ne dersiniz. Giris gelisme ve sonucu olan okuyucu sikmayan bir sonraki makaleyi bekleme heyecanini tasiyacak makaleler.
Makale yazarligi bizim gibi okuma tembelligi olan toplumlarda zor istir, bunu asmaniz dilegiyle..
yasmin86

10 yıl önce
Ben kendi adıma bunu az da olsa başarabildiğimi düşünüyorum. Takip ettiği kadarı ile bu yazan arkadaşlarım da aynı şekilde. Bu durgunluğun nedenini yazı kalitesine bağlayamayız. Siparişlerde düşüş oldu ancak hazır makalelerde bir artış oldu benim gözlemlediğim. Bu da alıcıların farklı konu başlığı bulmak yerine hazır konu başlıklarından ilgilerini çekenleri alması anlamına geliyor biraz
miniperi

10 yıl önce
bu aralar bendede durgunluk var içimden ilham bekliyorum yaz ayından mıdır nedir...
Bu mesaj miniperi tarafından 03.09.2014 10:28:11 tarihinde değiştirildi.
Blue

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce

+ bir sipariş veriliyor herkes hazır makale fiyatları üzerinden fiyat veriyor kimse ben hazır makalelere eklesem satılır mı satılırsa kaç tanesi satılır diye düşünmüyor 100 makale diyoruz 200 kelime 250 den başlatıyorsunuz hazır makalenizi o fiyata satamadığınızı düşünmüyorsunuz. 
+ Bazı arkadaşlar okuduğunun özetini çıkararak :) makale yazdığını zannediyor
+Yanlış anlaşılmasın buradaki arkadaşlarla çalışmadım kimseye şahsına bir söz söylemiyorum bir yasminden yazı aldım ondan da memnun kalmıştım
Yanıt Yaz