durgunluk
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Fırıtına öncesi sessizlik 15 eylülden sonra alıcılar aktif olacaktır. Bir çok kişi yaza tatilinseydi ve okulların başlamasıyla büyük artış olacaktır.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
Bir alıcı tavsiyesi olarak;
Kendinize bir blog açarak iyi yazdığınız konularda birkaç örnek makale eklemenizi ve kendinizi tanıtmanızı tavsiye edebilirim. Zaten iyi yazıyorsanız zamanla müşteriye giden değil müşterinin size geldiği bir yazar olursunuz. Sunum yazarlar için çok çok önemli. Bu iyimakale dışı bir öneri.

Siparişlere gelince; 
Kendi adıma konuşacak olursam sipariş vermeyi hiç istemiyorum ama malesef arada bir de olsa veriyorum. İstemiyorum çünkü sipariş açıklamasını okumadan "Yihha! Bu işi en iyi ben yaparım" misali teklif veren birsürü yazar var. Onlara özel mesajlarda ne istediğimi anlatmayı sevmiyorum. Ama tam tersi açıklamayı okuyarak birşeyler soran, ne istediğimi daha iyi anlamaya çalışan yazarlar da var ki bunlara bayılıyorum. Unutmayın burdaki birkaç -ucuz- alıcı dışında çoğunluk iyi fiyat değil iyi kaliteyi öncelik olarak görür.

egros

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
tecmusti size kesinlikle katılıyorum..
Blog yazarının makale tekniği kalitesi özgünlüğünü alıcıya etst ettireceği bir blog sayfası olması gerekiyor.
Sıradan makale istemeyen seçici ne istediğini bilen yayıncıların buna ihtiyacı var bana göre gereklilik bu.
residents2000

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Siteye bugün üye oldum ,  bazen acele işlerimden dolayı bazen de yazarlara ulaşamadığımdan dolayı  en az 10 farklı yazar ile çalışıyorum . Buraya da çeşit olsun diye geldim ilk siparişim maalesef  birkaç farklı siteden rewrite yapılarak teslim edildi    aynı kişiye sistem üzerinden 2. siparişi de geçtim   ilk yazıyı kontrol etmemiştim.  O kişi yüzünden siteye karşı güvende sarsılma oldu. 
pelinsu

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
iyi makale bir şey diyorsa tamamdır:)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Kopya veya beğenmediğiniz makalelerin kredi iadesi yapıyoruz biliyorsunuz arkadaşlar. Makale yazarlarının profillerini incelemeden onay vermeyiniz.
nurgunak

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Sipariş veriliyor ve sonra anlaşma yapılamadı diye iptal ediliyor. Maalesef teklif verdiğinizde özelden çok düşük fiyatlarla site dışı çalışma teklifi alıyorsunuz. Yine maalesef demek ki birileri bunu kabul ediyor. Fiyatlardan şikayet etmiş bir arkadaş, sitenin standart bir fiyatlandırması var. Teklif verirken bunu göz önüne alıyorum. Sizin ödediğiniz para çok geliyor ama bir yazı yazmak için araştırma ve geliştirme süreci hiçte kısa değil. Ucuza yazar kapatmak amacınızsa, rewrite yazılara mahkum olursunuz.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Nurgün Hanım'a bu konuda katılıyorum. Siparişlerin çoğunun kaldırılmasında iptal edilmesinde daha ucuz demeyeyim de uygun fiyata iş yapmak isteyen arkadaşların payı büyük Bu ve buna benzer bir kaç konu çok canımızı sıkıyor. İyimakale yönetimi elinden geldiğince adil ve hepimizin kazanacağı bir platform oluşturmaya çalışıyor ellerinden geldiğince hatta daha fazla çaba sarf ederek her istediğimizi yerine getirmeye çalışıyor. Ancak bazı durumlarda ne yazık ki çaresiz kalınabiliyor. Bu sorunlar siparişlere de hazır makalelere de yansıyor ne yazık ki

Yanıt Yaz