Düşük fiyatlı teklifler üzüyor....
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
Düşük fiyatlı teklifler üzüyor....
9 yıl önce
Yaklaşık 15 gündür verdiğim siparişler hiç onaylanmıyor. Sebebini ise teklifleri verdiğim fiyatlara bağlıyorum. Kesinlikle yüksek fiyatlarda teklifler vermiyorum,  hep birebir veriyorum, iyi makale komisyonundan sonra bana kalanda fena değil nitelikte. Ancak açılan siparişlere öyle teklifler veriliyor ki bazen anlayamıyorum o fiyatlara nasıl yazılıyor diye. Sistem olarak alt seviye belirleniyor elbette çok güzel bir uygulama ancak o seviyeler acaba çok düşük mü? Herkes daha ideal rakamlarda sipariş alsın istiyorum, en ucuz fiyati verdiği için değil, yazıları iyi olduğu icin tercih edilsin istiyorum :( Burda verilen büyük bir emek, sadece kaleminizi değil yılların birikimini ve yeteneklerini işin içine katıyorsunuz. Neden karşılığını alamadığınız teklifler yapıyorsunuz? 
cihatkale

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Bu konuda özge hanıma katılıyorum. Bazen alıcılar tarafından ricalar oluyor tabi yalan söylemeye gerek yok bazende kabul ediyorum örneğin; 400 kelimelik bir makale için en az 4 kredi teklif verilebilse iyi olabilir tabiki bu söylediklerim sadece öneri en iyisini iyimakale editörleri bilir
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
kesinlikle ben de katılıyorum. kalie değil fiyat öne çıkıyorki bu da oldukça yanlış bir durum. Yazarlara belli bir standart getirilmeli.
DunKo

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Yazarlar için yıldız veya puan sistemi getirilse ve siparişlere teklif verdiklerinde bu puanlama sistemine göre alıcının içi rahat bir şekilde biraz daha pahalı ancak karşıdakinin hakettiği fiyatta olan yazıyı alması sağlanabilir. Nasıl fikir?
cihatkale

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Dunko aslında Aldığı yorumlar kısmı puanlamadan daha cazip ama alıcının önceliği kalite değilde fiyat olunca bir önemi kalmıyor.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Bunun önüne geçebilemek için bir çalışmamız mevcuttu ancak hayata geçirmek için diğer işlerimin yoğunluğunun bitmesini bekliyordum. Şimdi çalışmalara başladık, kısa bir sürede bu tip tekliflerin önüne geçebilmek adına yeni bir güncelleme yapacağız.

Bol kazançlar dileriz.
ozgyksl

9 yıl önce
Sizden de beklenen buydu iyi makale ekibi. 100 kelime için 1 liranın altında tekliflerin kabul edilmemesi emek açısından iyi olacaktır. Tabi siz yine en iyisini bilirsiniz. Teşekkür ederim öngörünüz için.
esmeralda

9 yıl önce
Yazarların istekleri dikkate alındığı gibi sipariş verenlerin de istekleri dikkate alınmalı bence. Zaten genel olarak makale fiyatları 100 kelime için 1 tl. İyi makaleyi tercih etmemizin sebebi daha uygun makaleler yazdırabilmemiz. En düşük fiyat 1 tl olursa buranın bizim için bir avantajı kalmayacaktır. 
Yanıt Yaz