moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
|
xiphias
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
gosuhasu
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 92 |
Tavsiye edilmemesi cezadan öte yönetimin kendi alacağı bir karardır. Yani tabi ki de objektif değildir. Subjektif bir karardır. Biz yönetim adına uyarı alan yazarları niye tavsiye edelim ki? Niye kendimizi zan altında bırakalım? Bu yüzden karar sadece yöneticiler arasında olacak bir karardır ve evet subjektiftir. Zaten böyle bir kararın objektif olmasına da gerek yoktur diye düşünüyorum.
|
ByJacoB
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
ByJacoB
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 9 |
biliyorum ama ben onu nedense hiç kullanmıyorum ve birazda karmaşık bişi gibi geliyor bana tek tek bakmak yerine 5 üzerinden yada 10 üzerinden makaleleri puanlasak bu puanlama ortalaması da profil resminin altında gözükse hem kişinin dikkatini direk çeker hemde kalitesi ortaya cıkar şahsen ben yapılan yorumları yeterli ve gerçekçi bulmuyorum.
|
aslhanayl
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
hakkierdemir
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Uyarı, ceza ve üyelikten çıkarılma kesinlikle mantıklı bir çözüm ve bu şekilde bir ciddiyet içerisinde olan sistemde uygulanması gereken bir uygulama. Sistem ile yeni tanıştım, şu kadarını söylemeliyim ki, gerçekten gerekli bir sistem yapılmış. Artık web sayfası yaptırmakla kalmıyor insan, mutlaka seo istiyorlar. Bunlar için de ciddi paralar harcama hazırlar. Ancak öyle bir "çöplük" ortamı var ki, bu sistem gerçekten bu "çöplük"ü temizlemek için tasarlanmış diyebilirim. Kaliteli hizmetlere yer verilmesi ve ciddiyet arz eden işlerin yer alması için hem yazar, hem alıcı olarak benim için önem arz etmektedir. Bu nedenle mantıklı tüm yaptırımlara sonuna kadar destek veriyor ve ayrıca sistemin sürekliliği için elimden geleni yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum.
|
caresu19
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
niyazi
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |