Duyuru-Ceza Sistemi Geliyor
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Bence de uyarıları herkes görebilir, sonuçta ortada bir güvenilirsizlik var ise; alıcının da bilgisi olsun ki acil bir yazıya ihtiyacı olduğunda zor durumda kalmasın.
xiphias

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Merhaba,
Genel anlamda desteklediğimi ve iyi ile kötünün gerçekten ayırt edilmesi gerektiğine inandığımı belirterek bir çekincemi ifade etmek isterim. Tavsiye etmek ve etmemek noktasındaki fiilin objektif değil subjektif olacağını düşündüm sanki. Yanılıyor muyum?
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Tavsiye edilmemesi cezadan öte yönetimin kendi alacağı bir karardır. Yani tabi ki de objektif değildir. Subjektif bir karardır. Biz yönetim adına uyarı alan yazarları niye tavsiye edelim ki? Niye kendimizi zan altında bırakalım? Bu yüzden karar sadece yöneticiler arasında olacak bir karardır ve evet subjektiftir. Zaten böyle bir kararın objektif olmasına da gerek yoktur diye düşünüyorum.

ByJacoB

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
yazarlara puan verilebilsin yani sipariş veriyorum siparişte anlaştığım yazar siparişi tamamladktan sonra puan gibi değerlendirme vereyim  +rep - rep gibi nitekim kimin daha pro veya amatör olduğu biraz olsun belirgin olabilir.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Siparisten sonra veya hazir makale alimindam sonra yorum yapip olumlu-olumsuz puan verebiliyorsunuz. Yazarin profilinde bunlar goruntuleniyor.
ByJacoB

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
biliyorum ama ben onu nedense hiç kullanmıyorum ve birazda karmaşık bişi gibi geliyor bana tek tek bakmak yerine 5 üzerinden yada 10 üzerinden makaleleri puanlasak bu puanlama ortalaması da profil resminin altında gözükse hem kişinin dikkatini direk çeker hemde kalitesi ortaya cıkar şahsen ben yapılan yorumları yeterli ve gerçekçi bulmuyorum.
aslhanayl

10 yıl önce
Kaynak belirttiğim halde uyarı aldım bence bu konuda da bir şeyler düşünmelisiniz. Sonuçta ansiklopedik cümleleri değiştiremeyiz.
hakkierdemir

10 yıl önce
Uyarı, ceza ve üyelikten çıkarılma kesinlikle mantıklı bir çözüm ve bu şekilde bir ciddiyet içerisinde olan sistemde uygulanması gereken bir uygulama. Sistem ile yeni tanıştım, şu kadarını söylemeliyim ki, gerçekten gerekli bir sistem yapılmış. Artık web sayfası yaptırmakla kalmıyor insan, mutlaka seo istiyorlar. Bunlar için de ciddi paralar harcama hazırlar. Ancak öyle bir "çöplük" ortamı var ki, bu sistem gerçekten bu "çöplük"ü temizlemek için tasarlanmış diyebilirim. Kaliteli hizmetlere yer verilmesi ve ciddiyet arz eden işlerin yer alması için hem yazar, hem alıcı olarak benim için önem arz etmektedir. Bu nedenle mantıklı tüm yaptırımlara sonuna kadar destek veriyor ve ayrıca sistemin sürekliliği için elimden geleni yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum. 
caresu19

10 yıl önce
Ben de bu sistemi destekliyorum sonuçta satın alan kişilerde yazılarımızı özgün orijinal diye alıyor aksi halde niye alsınlar ki?
niyazi

9 yıl önce
Kendimize  ait ama daha önce başka bir yerde yayımlanmış bir makaleyi siteye yükleyip satabilirmiyiz. 
Teşekkürler 
Yanıt Yaz