iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
AliBurakİLASLAN
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 19 |
|
Akrepp
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 64 |
Ben aynı konudan sıkıntı yaşadım. Daha önce çalıştığım bir makale sitesi vardı. Günde zorunlu 3.000 kelime yazıyordum. Konuları kendileri belirliyorlardı. Hiç bir şekilde spinleme yapmadım. Fakat bana mail geldi. Makalelerinizi kabul edemeyiz spinleme yapmışsınız diye. Şok oldum. Yapmadığıma dair neler söyledim. Fakat inandıramadım. Çok sinirlerim bozulmuştu ve işi bıraktım. Onlarda daha sonra aramadılar bile zaten. 3.000 kelimelik emeğimi çöpe attılar. Tam 08:30 saat uğraştım. Çocuğum ile ilgilenemedim. Bana yakıştırılana bakın. Tam bir hakaretti. Taramayı daha sonra ben kendim yaptım. Benzer cümlelerin yer aldığı siteler çıktı. Ne diyeceğimi bilemedim. Sinirimden ağladım. Kendimi yazarlığın her türlüsüne adamış bir insanım. Böyle bir durum beni çok yıkmıştı.
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
Merhabalar, gereksiz bir sebepten dolayı uzun zaman önce bir uyarı aldım. Konunun ilk mesajında bu uyarıların kesinlik içermediği ve kurallara uygun davranıldığı takdirde ilerleyen zamanlarda silinebileceği yazılıyor. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık; ancak hala uyarı sayfamda duruyor. Bu durumda ya uyarımın silinmesi gerekiyor, (ya da en azından ne kadar sürede silinebileceği hakkında bilgilendirilmem gerekiyor) ya da ilk mesajdaki ilgili kısmın düzeltilmesi gerekiyor. (uyarıların hiçbir şekilde silinmeyeceği şeklinde)
|
Akrepp
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
Akrepp
|
swilen
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 10 |
Arkadaşlar ben site sahibiyim ve yoğun bir şekilde makale alıyorum. Bu makaleler için de oldukça büyük meblalarda para harcıyorum. Bu parada gözüm yok tabi. Yazarlık hiç kolay bir iş değil ve sizin hakkınız olan paralar bunlar. Ancak iş kopya içerik konusuna gelince benim çok hassas olduğum bir konu. Makalelerimde tek bir cümle dahi kopya içerik istemiyorum. Aldığım makaleleri 7-8 ayrı testten geçiriryorum. Sadece bir bütün olarak değil ayrıca paragraf paragraf da kontrol ediyorum. Bunun nedeni kopya içerik olan makalelerin büyük emek ve para harcadığımız sitelerimize zarar veriyor olması. Yani bu kişisel bir takıntı değil. Hatta sırf bu yüzden şiir, dua vb. dahi yayınlamıyorum sitemde. Yazarların da bu konuda hassas olması haklı beklentimizdir diye düşünüyorum. Ancak yine de kopya içerik çıkan yazılarda (kasıt ve ark niyet olmadığına inanmışsam) yazarı şikayet etmeden önce düzeltmesini talep ediyorum.
|
sultana34
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 32 |
Bu konu ile alakasız olarak, bir fikir sunmak istiyorum. Eminim diğer yazar arkadaşların da başına gelmiştir bu durum. Örnek veriyorum; siparişe ben bugün teklif verdim, teslim süresi 1 gün belirledim, çünkü ufak bir makaleydi. Müşteri kalktı 1 hafta sonra onayladı siparişi. Olur ya bende o gün internete girmedim, görmedim 1 gün bitti veya çok yoğum olduğum bir zamanda kabul etti.. Sonuç olarak bu yazara olumsuz yansıdı. Bu durumun önüne geçebilmek için, müşterilerinde teklifleri değerlendirme süreleri olsa fena olmaz mı? Mesela onlarda 1 gün içerisinde olumlu veya olumsuz olarak teklifi değerlendirse..
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |