Duyuru-Ceza Sistemi Geliyor
Fatih137

Konu Sayısı: 0
6 yıl önce
Yaklaşık 1 yıldır farklı platformlarda ve SEO içerik üretilen sitelerde yazılar yazdım. Ancak işlerin hem bu kadar ciddi hem de bu kadar yazıya saygı çerçevesinde olabileceğini düşünmemiştim. Bu sitede inşallah çok güzel yazı paylaşımlarım olacak. Emeğe saygı duyan bir site kurduğunuz için çok teşekkürler.
GRANAT

Konu Sayısı: 2
6 yıl önce
Ceza ve yaptırım uygulanmasına katılıyorum. Burada uyarıların herkes tarafından görülmesi, özellikle sürekli alışılan çalışılan sadece önce kayıt olduğu için sipariş alan ama hakkını veremeyen bir çok yazarda var.  Bir çok sipariş isme özel gelmekte yada bizler göremeden verilmektedir. Bazı siparişlerde referansı olanlar teklif versin denilmektedir. İyi yorumları nasıl herkes görebiliyorsa, olumsuz yorumları da görebilmelidir. Aksi halde ne yaparsanız yapın spin yada copy-paste yapmasa bile  gelişigüzel makale yazmaya devam edeceklerdir. Sadece sisteme yeni girdikleri için, kalan 1-2 sipariş olursa diyerek bekleyen yeni yazarlar içinde adaleti sağlamanızı rica edeceğim. Tek bir siparişte 15 tane-20 adet demetler:)) şeklinde girilen makaleleri, bir kaç siparişe böldürün. Ayrıca ilk sayfadaki TOP 10 listesi de haksız rekabet yaratmaktadır. Bunu tekrar tekrar söylemek istemiyorum ama bir siparişle 40 makale alanların birde ana sayfada reklamı yapılmış oluyor. Neyse uzatmak istemiyorum..Eğer sistemi sömürerek ve diğer yazarların haklarını gasp ederek para kazanmak isteyen yeni-eski üye fark etmez herkesin göreceği şekilde deşifre edilmesi ve sistemden çıkarılması, sitenin kalitesini ve güvenilirliğini bir adım daha yukarıya taşımış olacaktır. Eski yazarlardan bir kısmı bana biraz sitem edecekler ama adaletin terazisi  2 adet kefeden oluşur, o yüzden adaleti temsil eder.  Herkese iyi çalışmalar dilerim
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
6 yıl önce
Bence, yazarlık başvurusu yapan kişilere öncelikle belirli kriterlerde makale yazması gerektiği belirtilmeli... Sonra cümleleri kuruş şekli ve metin içindeki bütünlük incelenmelidir. Çünkü dil bilgisini düzgün kullanmayan yazarlar, makale alıcılarına büyük iş çıkarıyorlar. İnsan "Tekrar mı yazdırsa yoksa oturup kendi mi yazsa?" bilemiyor. Ayrıca benim bir tavsiyem daha olacak. Siparişi alan kişi, verilen sipariş açıklamasına uygun yazmamışsa ve cümle düşüklükleri varsa siparişin onaylanmamasıdır. Makale yazarına bir şans tanıyıp: "Hatalarınızı düzeltin!" denebilir. Yine aynı şekilde teslim ediyorsa bu durumda sipariş iptal edilmeli ve iş başkasına verilmelidir. Açıkçası ben bir makale yazarıyım, hata yaptığım da oluyor. Ama en hatasız teslimi yapmaya çalışıyorum, varsa hatalarım bana bu söylendiğinde yeniden düzenleme yaparak hatalarımı gideriyorum. Herkes hata yapabilir, ama hatasını telafi etme gayreti herkeste olmuyor, maalesef!
Yanıt Yaz