DUYURU: Makale Özgünlük Kontrolü Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
5 yıl önce
Özel mesaj ilettim.
EA

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Onaylanan makalelerin önceliği neye göre yapılıyor? Bilindik isimlerin, makaleleri en başlarda onaylanırken bizim makalelerimiz hala görünmüyor.
iyimakale
Yönetici

5 yıl önce
Belli bir sıralama bulunmuyor kodlu üyeye özel makalesi olanlara öncelik veriliyor. Rastgele bir kullanıcı seçip tüm içeriklerine bakıyoruz. Müşteri tarafından beklenilen içeriği olan varsa bana mesaj atabilir. 
EA

Konu Sayısı: 0
5 yıl önce
Açıklama için teşekkürler.
Dilruba.t

Konu Sayısı: 2
5 yıl önce
Bende arkadaşla aynı fikirdeyim ne tesadüftür ki yalnızca bilindik isimlerin makaleleri onaylanmış bizimkiler ise hala onay bekliyor. Dün sorduğumda gün içerisinde yazıların onaylanacağını söylemiştiniz aslında. 
Bu mesaj Dilruba.t tarafından 26.01.2020 23:29:32 tarihinde değiştirildi.
Erhan05

Konu Sayısı: 1
5 yıl önce
Merhabalar arkadaşlar,
Makalelerin onaylanması ile alakalı düşüncelerinizi çok yanlış buluyorum. Ben sitede editörlük yapıyorum fakat benim de yazılarımın hiçbiri onaylanmadı. Madem belirli bir kesimin ismi önce onaylanıyor benim makalelerim neden kalıyor. Üstelik onay konusunda yetkim olduğu halde Serdar bey ilgilendiği için karışmıyorum. Böyle bir düşünceye sahip olmanıza gerçekten üzüldüm. 
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
5 yıl önce
Bugune kadar hicbir uyeye iltimas gecilmedi. Yeni olmanizdan dolayi bunu anlamaniz zaman alabilir ama makale isi sabir isidir arkadaslar.
Dilruba.t

Konu Sayısı: 2
5 yıl önce
Herkesin duygu ve düşüncelerini rahatlıkla saygı çerçevesi içinde paylaşabileceği bir platformda bulunuyoruz. Düşüncenin doğru veya yanlış olması ile ilgili cevaplardan çok katılmadığınızı belirtmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca yeni olmanızdan kaynaklı bunu anlamanız zaman alabilir cümlesini de katiyen anlamış değilim. Yeni bir yazar değildir 6 yıldır bu sektördeyim, iyi makalede de gayet uzun bir süredir yalnızca hazır makale satışı yapıyorum. Eleştirici üslubunuzu kesinlikle desteklemiyorum, teşekkür ederim iyi çalışmalar.
fulya75

Konu Sayısı: 7
5 yıl önce
Onay bekleyen yazılarda herhangi bir güncelleme yapmamız gerekiyor mu yoksa onayları mı bekleyeceğiz ? 
iyimakale
Yönetici

5 yıl önce
Güncelleme yapmanız gerekmiyor sadece kontrol ediniz kullandığınız içerikler hala satışta olabiliyor. 

20'den fazla kullanılmış içerik sildik, lütfen bu tür içerikleri sistemden kaldırın arkadaşlar. 
Yanıt Yaz