gulsah2014
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar Gülşah Hanım,
Düzeltilmesi için geri çevirdiğimiz makalelerinizi size bildirirken mutlaka geri dönüş yapıyoruz. Makalenizde gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra elbette yeniden yükleyebilirsiniz. Ancak onaya gönderdiğiniz bir makale üzerinde küçük bir hata bile olsa biz herhangi bir müdahalede bulunmuyor, makaleyi geri çevirip, sizin düzeltmenizi bekliyoruz. "mazimdekiler" Hanım'ın bahsettiği gibi bize her zaman üst paneldeki destek kısmından ulaşabilirsiniz, mümkün olan en kısa süre içerisinde tarafınıza mutlaka dönüş yapılır. İltifatlarınız için teşekkür ederiz "mazimdekiler" Hanım, bu bizim görevimiz, layıkıyla yerine getirmeye elimizden geldiğince çalışıyoruz. Bol kazançlar dileriz. |
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
|
diyetisyen dilek
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
AliBurakİLASLAN
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 19 |
Hocam makalenin tamamini alinti dahi yapmadan cesitli kaynaklardan bilgi edinerek yaziyorum. Bittikten sonra plagarism checker adresinden ozgunluk kontrolu yapiyorum 2 kez ust uste. Yuzde 100 unique sonucuu aliyorum. Fakat makalemin ozgun olmadigi ve reddedildigine dair mesaj geliyor. Nedeni nedir acaba? Bu durum cok sık olmasa da 2 kez basima geldi. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler simdiden. Kolay gelsin
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
http://smallseotools.com/plagiarism-checker/ adresinde yapılan taramalarda makaleler % 100 özgün olmadığı için reddedilmektedir.
|
AliBurakİLASLAN
|
AliBurakİLASLAN
|
müzeyyen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 40 |
|
Ferican
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |