Duyuru: Mesaj İle Rahatsızlık Vermeme Hakkında
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar İlknur Hanım,

Bence yanlış düşünceler içerisinizdesiniz, sanıyorum şu an olaylara tarafsız bir açıdan da bakamıyorsunuz. Muhabbetimiz esnasında kimse kimseyi rencide etmeye yönelik bir harekette bulunmamıştır aksine yapıcı olmak adına eleştiri de bulunulmuştur. Eleştirileri kaldıramadığımız sürece kendimizi asla geliştiremeyiz. Olumlu ya da olumsuz her türlü söyleme saygı duymalı ve kendimiz için doğruluğunu tarafsız bir şekilde değerlendirmeliyiz.

Şafak Vakti aslında konuyu açarken söylemek istediklerime tercüman olmuştur. Lütfen başkalarına rahatsızlık vermemek adına dikkatli olalım, biz bir aileyiz ve aile fertleri birbirini her durumda kollarlar, destek olurlar. Daha iyi olabilmemiz için alınmadan, gücenmeden bir bütün olmamız gereklidir.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
 Ayberk-2014 canım arkadaşım, kendi adıma ben senin şahsın için katılıyorum demedim canım, yanlış anladım bence. Burada yapılan genelleme üzerinden konuşuldu. Bir kere değil sürekli olarak rahatsız eden insanlar için bir nevi kulaklarına küpe olsun diye bazı önerilerde bulunuldu. Kırılma canım, senin zaten öyle olmadığın belli 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
İlknur hanım, ben şuan şok olmuş durumdayım. Burada yazılanları tekrar okudum, gerçekten sebepsiz alınganlık göstermişsiniz. Size yönelik hiçbir taraf yok, söylenenler tamamen yöneticimizin haklı eleştirisini ele alınarak edilmiş sözler. Dbul sadece sizin forumda ilk mesajınızı hedef almış ki sanırım yoğunluk nedeniyle çok hızlı ve aceleyle yazdınız. Onun dışında genel olarak konuşuyoruz; ancak bu derece alınganlık göstermeyin normal hayatta. Ben yine de yoğunluğunuza veriyorum. Gerçekten hem kendinizi yıpratır, hem de karşınızdaki insanlara şok yaşatırsınız. Siz de hakkınızı helal edin, hayatınızda başarılar.
meher

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Uyarılardan ve eleştirilerden dolayı iyimakale yönetimine ben de teşekkür ediyorum. Ayrıca imla hataları ile ilgili söylenenlere de katılıyorum. Hatalarla dolu mesajlar sayfa kalitesini düşürüyor. Ben kendi sitelerimde bu tarz mesajları onaylamıyorum. Forumlarda bundan dolayı üyeler uyarılıyor, tekrarladıkları takdirde uzaklaştırma cezası veriliyor. Ziyaretçileri de düşünmeliyiz.

Ayrıca arama motorları bu tarz sayfaları düşük kaliteli olarak algılayıp önce sayfaları, daha sonra gerekli görüldüğünde siteleri cezalandırıyorlar. Tüm bunlar Panda algoritmasının kapsamında gerçekleştiriliyor. İyimakale sitesinin ceza almasını istemeyiz. Bu yüzden forumdaki mesajlarımızı da özenerek yazmalıyız diye düşünüyorum. 1-2 hata yapılabilir. Bunu herkes gibi ben de yapıyorum. Bir noktalama işaretidir, virgüldür bunlar çok önemli değil. Ama yazım yanlışları ile dolu sayfalar maalesef arama motorlarının filtresine takılıyor.
Bu mesaj meher tarafından 11.02.2015 14:46:28 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz