Düzenli makale yazacak çalışma arkadaşları arıyoruz.
dizroq

Konu Sayısı: 1
Düzenli makale yazacak çalışma arkadaşları arıyoruz.
9 yıl önce
Merhaba.
Ofis tüketim malzemeleri satışı yapan firmamızın, internet sayfasında bulunan ürünler için düzenli bir şekilde makale yazabilecek arkadaşlar arıyoruz.
Ofis malzemeleri yanı sıra asıl işimiz Toner dolumu ve satışıdır. Makalelerimizin çoğu  yazıcı tonerleri üzerine olacaktır. Yazılar en az 300 gerçek kelime olması gerekmektedir. Ürün, ürün makale yazmak başlangıçta zor olsa da bir süre sonra yazıcıları ve tonerleri tanımaya başlayınca çok kolay bir hale gelebilmektedir.
İnternet sayfamız konusunda iyi bir yerdedir  bu nedenle biraz seçici davranmak durumunda kalıyoruz.
Günlük olarak düzenli makale yazabilecek arkadaşlara ödemelerimizi her 10 makalede bir banka havalesi ile gönderilecetir.
Ofisimiz istanbul Maltepe ilçesinde bulunmaktadır, lokasyon olarak uygun olan arkadaşlar makalelerini elden teslim etmek isterlerse  bu şekilde çalışma da yapılabilir. 

müzeyyen

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Ben yazmak isterim.
mhmmtcbn1905

9 yıl önce
Ben yazmak isterim fakat şu an üniversitede okuyorum ve üniversitem şehir dışında elden teslim etmem biraz zor hale geliyor.Fakat bu site aracılığı ile olursa sizinle çalışmak isterim.
muratrenalin

9 yıl önce
Merhaba istediğiniz makaleler konusunda sizinle birlikte çalışmak isterim. bu konuda ofisinizde de görüşebiliriz. iyi günler dilerim.
abilgen

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
site aracılığı ile bende yazmak isterim. elektrik mühendisiyim.

Bu mesaj abilgen tarafından 29.09.2015 20:16:24 tarihinde değiştirildi.
sessiz_yolcu

Konu Sayısı: 2
9 yıl önce
denemekte fayda va derim
anilkoldas

9 yıl önce
2.5 yıllık deneyimim var.İlgilenirseniz seve seve sizinle çalışmak isterim.
sabriye

9 yıl önce
Ben de sizinle çalışmak isterim , eğer sizin için de uygunsa .
Yanıt Yaz