yaziyor
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 5 |
2 seneyi aşkın süredir yazıyorum. Hâlihazırda 500 adet sağlık konuları içeren makalelerim var. Makale yazmayı seven biriyim. Bu konuda kendime güveniyorum; fakat, kusursuz değilim. Kusurlarımı da siz değerli okumayı ve yazmayı seven arkadaşlar sayesinde düzelteceğimi ümit ediyorum. Bu manada eleştiriye açık biriyim. Yapacağınız eleştirilerin bana çok katkısı olacağını düşünüyorum. Burada bulunmamın sebeplerinden biri de bu.
Düzenli olarak makale yazıyorum. Günümün en az 1 saatini makale yazmakla değerlendiriyorum ve bundan keyif alıyorum. Kişisel gelişemim hususunda bana çok katkısı oluyor.(Bazı zamanlar yazamadığım oluyor.)
Bu mesaj yaziyor tarafından 03.10.2015 00:36:57 tarihinde değiştirildi. . Makalelerimden bahsedecek olursak: Sağlık hakkındaki makalelerim bizzat; doktor, hemşire ve eczacılık mesleğini icra eden kişilerden dinlenilmiş ve yazıya dökülmüştür. . Makalelerimde noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat edilmiştir. (Hızlı yazıldığı için birkaç hata olabilir. Yayınlarken tekrar gözden geçirilecektir.) Makaleler özgünlük kontrolünden geçirilmiş ve %95-100 oranında sonuç çıkmıştır. (Yayınlarken tekrar kontrol edilecek ve özgünlük seviyesini maksimum seviyeye getirilmeye gayret gösterilecektir.) . Makalelerden elde edeceğim gelirleri kişisel gelişimime ayırmıs olduğum süre zarfındaki giderlerim için kullanacağım. . Editörlük yapacak kadar vaktim var. Günde en az 2 tane makale paylaşabilirim. Editörlük teklifi için mesaj atabilirsiniz. . iyimakale.com ailesine teşekkür ederim. |