Elit Yazar Elit Site Projesi
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Benim düşüncem; reklam payı şeklinde olması daha iyi olacağı.
Böylelikle, projenin eline altını koyan kişi de zorda kalmamış olur.
Sonuçta, reklam geliri pat diye elde edilmeye başlanmayacak.
Ayrıca; iş ne kadar kaliteli olur ise; geliri de ona göre olacak.
Yazarlık yapan arkadaşlar, reklam gelirine nelerin etki edeceğini, böylelikle daha çok önemsemiş olur diye düşünüyorum.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Bu konuda Moon22 ye katılıyorum. 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Reklam mantıklı aslında bende öyle düşünüyorum çoğunluk ne derse oda olabilir. Reklamda şöyle yapabiliriz. 
1- Kişinin makale sayısına göre ücret ödenir. 
2- Her ay örnek 20 makale ekler bir yazar ve her yazarın makale sayısı toplamda aynı olursa örnek 1000 tl reklam geliri 10 yazara bölünür direkt 100 tl olarak . 
Reklam gelirinin içine(google adsense,diğer reklam verenler,sabit reklam,tanıtım yazıları v.s.)

kalemsilgi

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Konuyu yeni gördüm. Bu fikir, bence çok mantıklı. Reklam gelirlerinden para kazanmak da diğer fikre göre daha işbirlikçi bir bakış açısı... Bence tüm şartları en ince detayına kadar konuşmak gerek. Bu konuda yöneticilerimiz daha tecrübeli. İyi bir ekip ile çok iyi netice alınacağını düşünüyorum :)
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Güzel bir proje,birlikten kuvvet doğacağını düşünüyorum ve destekliyorum.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
wordpress tema nasıl olmalı ? 
Bu mesaj iyimakale tarafından 14.10.2014 13:52:56 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
wordpress teması önerileriniz var mı ?  wordpress tabanlı bir site olacak. 
3rgin

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Ben de yazar olarak değilse de reklam, pazarlama, adaletli gelir dağılımı (çok mantıklı fikirlerim var) , sosyal medya, seo ve sem işlerine talibim. Projede uygun görürseniz yer almak isterim.
3rgin

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Bu arada iyimakale; temanın seo uyumlu olması ve responsive olması gerektiğini düşünüyorum. Aklımda birkaç tema var ancak tema seçimi için projenin içerik olarak ne üreteceğinin şekillenmesi lazım diye düşünüyorum. Bence henüz erken tema için.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Kısacası  iyimakale.com da 9 ayda kendisini ispatlamış 20 kaliteli yazarın siteye kaliteli makale içerik girmesi. Kategoriler, yazarlarımız, sade hızlı bir tema olmalı. 
Yanıt Yaz