moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
Benim düşüncem; reklam payı şeklinde olması daha iyi olacağı.
Böylelikle, projenin eline altını koyan kişi de zorda kalmamış olur. Sonuçta, reklam geliri pat diye elde edilmeye başlanmayacak. Ayrıca; iş ne kadar kaliteli olur ise; geliri de ona göre olacak. Yazarlık yapan arkadaşlar, reklam gelirine nelerin etki edeceğini, böylelikle daha çok önemsemiş olur diye düşünüyorum. |
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Reklam mantıklı aslında bende öyle düşünüyorum çoğunluk ne derse oda olabilir. Reklamda şöyle yapabiliriz.
1- Kişinin makale sayısına göre ücret ödenir. 2- Her ay örnek 20 makale ekler bir yazar ve her yazarın makale sayısı toplamda aynı olursa örnek 1000 tl reklam geliri 10 yazara bölünür direkt 100 tl olarak . Reklam gelirinin içine(google adsense,diğer reklam verenler,sabit reklam,tanıtım yazıları v.s.) |
kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |
Konuyu yeni gördüm. Bu fikir, bence çok mantıklı. Reklam gelirlerinden para kazanmak da diğer fikre göre daha işbirlikçi bir bakış açısı... Bence tüm şartları en ince detayına kadar konuşmak gerek. Bu konuda yöneticilerimiz daha tecrübeli. İyi bir ekip ile çok iyi netice alınacağını düşünüyorum :)
|
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
iyimakale
|
iyimakale
|
3rgin
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 34 |