Elit Yazar Elit Site Projesi
nbaperest

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Fikir güzelmiş. Yazar seçimini editörler mi yapacak? Öyle olursa daha iyi. Çünkü kimin ne kadar kaliteli yazılar yazdığını onlardan iyi kimse bilemez.
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
10 yıl önce
İsim konusunda yirmiyazar veya bunun gibi özelleştirilmiş, bir kitle yaratılmış duygusunu andıracak isimlerden bence uzak durmalıyız. Ne kadar geniş bir kesime hitap edebilirsek, projemiz o kadar daha uzun soluklu olabilir diye düşünüyorum. "cafe" fikri bence biraz daha geniş bir kitleye hitap ediyor, biraz daha genelleştirilmiş.

İsim bulmak çok kolay olmayabilir (aklıma şu an için hiç gelmiyor) ama farklı kalemlerden farklı düşünceler içereceğinden ötürü hem arz hem de talep için genelleme içerebilecek bir isim kullanırken, amacımızı da yansıtacak (makalelerimizi paylaştığımızı belirtecek olmak) "makale" kelimesini de içermeli diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası makalecafe bence uygun fakat artık eski Türkçe sayılan kıraat(okuma)hane gibi kelimelerden de türeterek yaratıcılığımızı da sergileyebiliriz diye düşünüyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Sizlere gönderdiğim alanadı olmadı arkadaşlar yeni bir alanadı ile başlayalım derim.

Bu mesaj iyimakale tarafından 31.03.2019 04:36:51 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
yada iyimakale.net olur mu ?
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Makalelerin can bulduğu site makalecafe.com düşüneyim, evet güzel olabilir. Bende makalecafe.com diyorum. 
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
benim de oyum makalecafe.com' a
dbul

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Domanlerinizi pek beğenmedim. İşinize karışmak gibi olmasın ama iyimakale.net gücünüze güç katıp isminizi daha fazla duyurmanız açısından güzel fikirdir, başka domain aramayın bence.

Başarılar :)
iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
kararımızı verelim arkadaşlar alan adını alıp başlayacağız. 
Hunili Yazar

Konu Sayısı: 7
10 yıl önce
Dbul'a katılıyorum.
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ben, domain seçiminde pek başarılı değilim ama dbul'un söylediği her şeyde bir bildiği olduğuna inanıyorum.
Yanıt Yaz