Elit Yazar Elit Site Projesi
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Guclukalemler.com bana göre daha profesyonel bir isim. 
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
bsahiner hocam aslında anlam bakımından çok güzel bir alan adı. Ancak şöyle bir durum var. Bence Türkçe karakter barındıran bir alan adı, telaffuzu ve akılda kalıcılığı açısından 1-0 yenik başlar. Çünkü Türkçe telaffuz ediyoruz.
Ayırca 'makalecafe' gibi yarısı Türkçe yarısı İngilizce olarak yazılan alan adları da dilimize ayıp etmekten başka bir şey değil, en azından dilimizde telaffuz edildiği gibi makalekafe şeklinde olabilir.

iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce

Anlaştığımız yazarlar listesi 
gosuhasu
moon22
tughanalpaslan 
yasmin86 
Şafak Vakti 
kalemsilgi
bsahiner
kader

Sitedeki yazar sayısını en fazla 20 olarak düşünüyoruz. Teklifler ve değerlendirmeler devam edecektir.

Bu mesaj iyimakale tarafından 31.03.2019 04:38:33 tarihinde değiştirildi.
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Hayırlı olsun o halde yeni projemiz.
Umarım çok güzel bir site ortaya çıkarırız.

iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Şartları hep beraber belirleyebiliriz. 
Alanadı ve hosting iyimakale.com olarak biz ayarladık. 
Google adsense Reklamlamları, 1 türk reklam sitesi, sabit reklam ve tanıtım yazıları gelirleri yazarın makale sayısına göre dağıtılcak. İsterseniz her yazara sabit bir makale ekleme limiti koyup tüm yazarların aylı ve toplam makale sayısını eşitleyebiliriz. Ödemeleri biz yapacağız ve reklam gelirleri tüm yazarlara resimli raporlu olarak gönderilecektir.  
Her konuda problem ve görüşler için forumda site isminde bir konu açıp altından devam edebiliriz. 

iyimakale
Yönetici

10 yıl önce
Site,seo,yazarlar v.s. her detay kaliteli olduğu için bu sitede kaliteli olacaktır bence. Ben tüm yazarlara güveniyorum. Takım oyunu ile çok iyi işler yapabiliriz.
3rgin

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Gelir dağılımı için her üyeye ayrı bir kanal açıp (adsense) hangi yazarın yazısında hangi kanalların kullanılacağını belirleyebilirsiniz.
Böylelikle iyi makale yazan iyi tıklama alır ve iyi kazanır. Herkes makaleye verdiği emek kadar kazanmış olur. Kişilerin kanal kazançlarının belirli bir miktarı, seo, tanıtım vs. ve giderler için ayrılabilir.
İyi çalışmalar dilerim herkese.

MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Tek site içerisinde pek çok adsense kullanılabiliyor mu? Ya da bu legal mi?
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Öncelikle bana da bu projede yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim, beni onurlandırdınız. 
Umarım her şey beklediğimiz gibi olur. Herkese şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar :)

3rgin

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Birden fazla adsense değil, aynı adsense hesabına bağlı istediğin kadar kanal oluşturabilirsin. 
Üstelik her sayfa için ayrı bir kanal bile oluşturma imkanın var. Kanallar hangi sayfanın daha çok tık aldığı gibi istatistiksel bilgiler sunar.
Yanıt Yaz