Finans, Kredi, Forex hakkında
truthful

Konu Sayısı: 2
Finans, Kredi, Forex hakkında
8 yıl önce
Merhaba, yeni açtığımız sitemizi her zaman olduğu gibi yine iyimakale.com aracılığı ile beslemek istiyoruz. Sitemizde forexbanka kredileri ve kredi notu ile ilgili her şeyi bulunduracağız. Yazıların kelime aralığı 300-600 arası olmalı (yani en az 3, en fazla 6 kredilik) ve seo uyumlu yazılmalı. Ama lütfen forex nedir gibi basit şeyler değilde insanların daha çok aradığı kelimeler üzerinde yazılar olsun.

Eğer bu konularda yazı yazanlar varsa siteye yükleme yapıp bana mesaj atabilirse ben ilgilenebilirim. Hazır makalelerde ekonomi ve bankacılık kategorisine bakıyorum ama neredeyse bomboş.

İlgilenen yazar arkadaşlarımız için şimdiden teşekkür ederiz.
gnisankilic

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
"Acemi Yatırımcı Olduğunuzun 6 Kanıtı" adlı bi makale yükledim sisteme. Aradığınız böyle bir şeyse devamını getirebilirim.
truthful

8 yıl önce
Hayır böyle değil, daha çok forexi öğrenmek isteyen ve yatırım yapacakları bilgilendirme amaçlı olmalı.
truthful

8 yıl önce
Sadece forexle sınırlı değil tabi siz sordunuz diye cevapladım. Banka kredileri ve kredi notu ile ilgili de bilgi verici şeyler lazım.
Fuzuli

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Hocam elimde banka ve kredilerle ilgili 25 tane 300 kelimelik makale mevcuttur.Düşünür müsünüz?
ban

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Özel mesaj ile sizlere ulaşımı gerçekleştirdik. Teşekkürler
truthful

8 yıl önce
Herkese tek tek dönüş yapıyorum arkadaşlar teşekkür ederim. Kategoriye ekleme yaparsanız bizde ihtiyaç olduğu sürece hep alım yapacağız.
Yanıt Yaz