Finans Makalesi Alınacak
Blue

Konu Sayısı: 9
Finans Makalesi Alınacak
7 yıl önce
Arkadaşlar aylardır hazır makale bölümüne bakıyorum ekonomi - finans makaleleri çok satılmasına rağmen hiç ekleme yapmıyorsunuz.

Sipariş oluşturuyoruz teklif veriyorsunuz sonra niye onaylanmadı diyorsunuz ama ben sizin bir adet makalenizi görmeden neden toplu sipariş vereyim ki?

Madem boş vaktiniz var yazın yazabildiğiniz her konuda bir sipariş açıldığında yazın bize bakın bir adet örnek yazım var bu konuda satın alıp bakabilir memnun olursanız siparişi bana verebilirsiniz diye. 

Hem makale satmış olursunuz fenamı :)

Aradığım kriterler
  • 500-550 Kelime
  • Gerçek bilgiler yansıtan ( En uygun kredi veren banka örneğin konu da konuda kredi alırsanız şöyle yaparsınız böle yaparsınız diyerek son 2 cümleye işte şu bankadan alın demek değil arkadaşlar içerik yazmak. Tüm bankaları karşılaştırma yapacaksınız makale de okuyan kişi hım bak bu bankalar böle z bankası daha uygun diyecek.
  • Alt başlık kullanımı yapılmalı
  • Önemli kelimeler kalın yapılmalı
  • Yazım hatası olmamalı
Aslında bu söylediklerim bir içerikte olması gereken ana kriterler bu şekilde yazılmamış bir içerik hiçbir işe yaramıyor. 

NOT: Bana özel mesaj atmayın ara ara bakıyorum hazır makale bölümüne düzgün başlıkları alacağım. İyi çalışmalar dilerim.

Yk38

Konu Sayısı: 2
7 yıl önce
Uzun zaman makale yazarlığı yaptım, hakkıyla yazılan ve istediğiniz içeriklere sahip bir makalenin ederi 15-20 TL(!) Bilgi çağında yaşıyoruz ama bilgiyi biraz ucuz satıyoruz. :)
Makaleyazarı33

Konu Sayısı: 3
7 yıl önce
İstediğiniz karşılaştırmalı makale hakkında bilgileri sipariş kısmından açıkladığınızda yazarlar bu yönde bir yazı yazacaklardır. Ancak ben de Yusuf Bey'e katılıyorum. Şahsen ona ayıracağım sürede daha fazla makale yazabilirim. Eğer ücretlendirme sadece kelime sayısı üzerinden yapılmayıp işin niteliği ve ona ayrılan süreye göre olsaydı istediğiniz makaleyi yazmaya can atacak bir sürü yazar bulabilirdiniz. Bu serzenişle gelebilmeniz için öncelikle istediğiniz yazı türünü belirtmeniz, yazı hakkındaki detayları vermeniz gerekiyor. Sizin için işe yaramayabilir ama belki başka bir site o yazıyı kullanabilir. Yani kimse kimsenin ihtiyacını düşünce gücüyle bulamaz. Hazır makale eklemeye gelince benim kripto paralarla ilgili yazdığım 4 makalem vardı. İkisi satıldı ikisi de şu an satışta... Yani denildiği kadar rağbet varsa onların kapış kapış gitmesi gerekirdi. Mevzu biraz arz talep meselesiyle alakalı. Eğer alınmıyorsa ben de daha fazlasını yazmam. 
Yanıt Yaz