blackcode016
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
deniz.isil
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Böyle rezil bir site görmedim bir haftadır yazarlık başvurum onaylansın diye bekliyorum.Yöneticiler online oluyor ama başvurulara bakmıyorlar bile. Komisyon alacaklar ya hemen yeni makale ekleniyor. Çocuk mu var karşınızda yazık gerçekten yazık.Bu kadar ciddiyetsiz bir site daha görmedim üç kuruşa rezillik!
|
deniz.isil
|
deniz.isil
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Başvuru yaparken, ekranınızda büyük puntolarla "başvuru sürecinizin değerlendirilmesinin 1 haftayı bulabileceği ve bu konu hakkında mesaj gönderilmemesi gerektiği" ibaresi bulunuyor. Edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda sistemin kalitesini koruyabilmek adına platform olarak, "okumayan, okuduklarını dikkate almayan" bireyleri yazar olarak kabul etmiyoruz.
|
iyimakale
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Şöyle bir düşüncem var, empati de yapıyorum sipariş veren arkadaşlar hakkında.
Eğer bir sipariş verildiyse, gün aşırı bakılmaya gayret edilmelidir. Devir teknoloji devri, ben bile 15 dakikada bir telefondan göz atıyorum. Mobil giriş yapılabiliyor siteye ve bu şekilde de teklifleri değerlendirebilirler. Bunu yapmak durumundalar, çünkü teklif veren yazar oradan bir adım gelmeden başka bir sipariş alamaz. Farzedin ki cevap gelmiyor diye, 30 makalelik sipariş alındı. Bir anda o siparişte onaylandı. Yazar çok zor bir durumda kalır, yetiştirme konusunda. Bu konuda uyarı alma durumumuz var herkes biliyor. Makaleler yetişmediğinde veya tamamlanmadığında, yazarın uyarı almasına sebep oluyor. Lütfen sipariş eklediyseniz, fırsat buldukça giriş yapıp tekliflere göz atmaya çalışın. |
blackcode016
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
Aynen öyle; sipariş veren üyelerin nedense cevap vermeme lüksü neden bu kadar çok savunuluyor. İş veren gibi gözükmeleri mi bu durumu serbest kılıyor. Sadece tek bir cümle hatta kelime yeter. "Evet" veya "Hayır" gibi yeknesak türden olan basit kelimeler yeterli olacaktır. Ne diye biz böyle ağızlarına bakıp duruyoruz sürekli olarak. Bir çaresine acil bakılmalı.
|
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
İşveren iş alan diye birşey yok, ben kendi adıma bunu kabul etmem yani. Ben yazıyorum karşılığında ücretini alıyorum, sipariş veren ücret ödüyor karşılığında yazdırıyor. Sonuçta burada kimse kimseden borç para almıyor, emeğiyle birşeyleri kazanıyor. Bu nedenle hiçkimseden farklı bir yerde görmeyin kendinizi. Ben görmüyorum kendi adıma.
|
iyimakale