KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
Yo yo sevgili yöneticim, aslında kastedilen şu. Sipariş açıldığı tarihten itibaren, çok uzun sürelerce aktif kalıyor ve birçok teklif verildiğini görüyoruz. Kimse kimseyle iletişime geçmeli diye bir zorunluluk olamaz tabi. Sadece ihtiyaç dahilinde sipariş açılmışsa, haftalarca durması normal gelmiyor. Kim alıyorsa veya alacaksa artık siparişi.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Alıcılar bizlerden ricada bulunursa ve yayınlanması için ek süre talep ederlerse, 10 günlük süreci uzatabiliyoruz. Bu süre zarfında siparişleri güncel tutabilmek adına kendileri ile periyodik olarak iletişim kuruyoruz.
Bazı alıcıların bir veya iki sitesi bulunurken, kimi alıcıların bir gün içerisinde 60'dan fazla sitesi ile ilgilendiğine bizzat şahit olmuş birisiyim. Bu sebepten ötürü sistem kurallarına uyan herkes alıcı veya yazar olsun, bu haklarını özgürce kullanabilme hakkına da sahiptir. Bir önceki gönderide hak için bahsettiğimiz konu sizin söyleminiz üzerine değil, konu sahibinin, sistem üyelerinin "haklarını" bir "lüks" olarak görmesi üzerine yazılmıştır. |
KurşunKalem
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 103 |
|
guvenyilmaz
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Cevap vermek zorunda olduğumuzu zannetmiyorum. Sipariş verilir teklif alınır. Profilin güven arzediyorsa teklif onaylanır ve alışveriş tamamlanır. Hatta mesaj atan ısrarcı olan her zaman alıcıda farklı tepki uyandırır. Ayrıca müşterisi olduğum siteye yazarlık başvurusu yaptım. 2 haftadır dönüş yok müşteri olarakta bu ilkeyi benimseyip geç cevap veriyoruz :) bol kazançlar arkadaşlar
|
purpledress
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
Ben bu siteye Mayıs ayında üye olmuşum.
Süreci bekleyip artık dayanamayıp Haziran ayında, üyeliğimin akıbeti ile ilgili mesaj atmışım. Cevap gelmemiş. Daha sonra bu süre zarfında arada girip baktım, yönetici bey ya da hanımefendiden cevap yok. En son 1 hafta önce daha yazmışım, yine cevap yok. Bari yüklemiş olduğum kredilerim hesabıma geçsin de rahat rahat hazır makale alayım. |