Forumda Olmasını İstedikleriniz ?
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Ben teşekkür ederim :)

Ayrıca forumla değil siteyle alakalı ama, anasayfadaki facebook kutusu kodunda arka plan karanlık olarak seçilmiş, ama sitenin arka planı karanlık değil minik bir hata var burada, arka planı aydınlık olarak seçerseniz kutuda görünmesi gereken başlıklar falan görünür hale gelebilir :) Saygılarımla.

Writer

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Teşekkürler. Bu arada konudan tamamen uzak ama MOONWALKER misiniz? :)
MjBolubeyi

10 yıl önce
Kelimeyi yalnızca bir film adı olarak duymuştum :) kastınız bir takma ad ise, değilim. her yerde aynı takma adı kullanıyorum. Eskide kalma mjturkiye.net adlı bir webmaster-kazanç formundan kalma. 2006'dan beri aynı takma adı kullanıyorum :)
Writer

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Anladım teşekkürler :) bir müzisyenin fanat toplusu ismi :)
Eaks

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
Daha önce açılan bir konuda siteye yazar olarak katılmak isteyen kişilerin tabiri caizse belirli bir aşamadan geçirildikten sonra kabul edileceğini yazmıştınız. Bunun yanı sıra sürekli aktif olmayan üyelerin de üyelikten çıkarılacağı söylenmişti. Bence bu konuların uygulamaya geçirilmesi site açısından önemli bir kalkınmaya neden olacaktır diye düşünüyorum.  
gamzenisankilic

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
10 liralık kazancın sadece paypal aracılığıyla alınabilmesi değil de hesap kartına da yatırılması iyi olurdu.
kadir

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Yeni yıl için bir gerçekleştirilecek bir dilek mi dilememiz isteniyor? :)
Sattığımız makaleleri ayrı bir menüde satmadığımız makaleleri ayrı bir menüde görüntüleme olanağı sunulursa güzel olur diye düşünmenin güzel olduğunu düşünüyorum.
Herkese iyi 2015'ler, 16'lar 17'ler...
2200 yılında  şu an dünyadaki herkes istisnasız olarak  mezarlıklarda olacak...
O halde dünyalık hiç bir şeyi sıkıntı yapmaya değmez :))

mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
10 yıl önce
Ayrı menülerde görsek cidden daha iyi olacak. :) 
MjBolubeyi

10 yıl önce
Kısmen bu mümkün: Kendi profilinizden "Makaleler" kısmına giriniz > "Durum" alanına tıkladığınızda makalelerin "Satılan - Siparişle Satılan - Satışta Bekleyen - Onay Bekliyor" sıralanabildiğini görebilirsiniz. Tekrar tekrar "Durum" alanına tıklayın.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
10 yıl önce
Yok onu ben farkettim ama yine de buna gerek kalmadan ayrı bir alan da güzel olurdu diye katıldım arkadaşın fikrine. :)
Yanıt Yaz