Forumda Olmasını İstedikleriniz ?
ruzgar12

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
ya ben sistemi pek bilmiyorum da ben de birşey istiyorum açıkçası. Word dosyası olarak yüklemek istiyorum yazılarımı wordden buraya kopyalıyorum bir de uğraş dur. Belki böyle bir imkan vardır varsa benimle de paylaşır mısınız. iyi makaleyi seviyorum.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Direkt word olarak yüklenmiyor fakat Word'ün aynısı gibi yapıştırmak mümkün, makale eklerken editörde "Word'den yapıştır" diyerek (editörde öyle bir seçenek mevcut) Word dosyasından kopyala yapıştır yaparsanız, biçimler falan korunur hem de hata vermez. 
Fark yok diyenler olabilir ancak bazen hata verdiğini, bazen paragraf gibi biçimlendirmelerde kayıplar yaşanabildiğini, en sağlıklı yöntemin "Word'den Yapıştır" olduğunu incelerseniz görebilirsiniz. Neticede "Word'den Yapıştır" süs olarak koyulmamış.
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 30.12.2014 18:57:40 tarihinde değiştirildi. Sebep:Keyfi
kadir

Konu Sayısı: 11
10 yıl önce
Gerek yok aslında.
Word Sayfasındaki yazıyı ctrl+c ve iyi makale alanında  Ctrl+V  yaparsanız kelimeler yerlerinden sökülüp siteye yapış yapış yapışacaklardır. 100 kere denenmiştir.

ruzgar12

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
teşekkürler aydınlattığınız için
Yanıt Yaz