futboldan anlayan yazar
Medya Haber

Konu Sayısı: 9
futboldan anlayan yazar
10 yıl önce
Merhaba dünya ve Türkiye liglerini takip eden futbola düşkün yüzde yüz şekilde özgün spor haberi yazacak yazar gerekli makale değil arkadaşlar haber olacak ve daha net şekilde anlaşılması için aşağıya örnek alıntı koydum 200 250 kelime için fiyat Tekliflerinizi iletin lütfen adetin yazacağınız haberin kalitesine göre belirleyeceğm saygilar
Medya Haber

Konu Sayısı: 9
10 yıl önce
Bu şekil olacak Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, TFF Süper Kupa'da yarın Manisa'da Galatasaray ile yapacakları maça ilişkin, ''İki senedir alamadığımız kupayı camiamıza armağan etmek istiyorum'' dedi. Kartal, Diego'nun hazır olmadığı için kadroya alınmadığını kaydetti. " 'Soma kazansın' diyorum" Kartal, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında , yarınki müsabakada Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine futbolla bir nebze de olsa teselli vermeye çalışacaklarını belirterek, "Bu bölgedeki insanları fair-play çerçevesinde futbolun güzelliklerini sahaya yansıtarak mutlu etmeye çalışacağız. 'Soma kazansın' diyorum. Galatasaray camiasına ve teknik direktör Prandelli'ye yeni sezon için başarılar diliyorum" diye konuştu.
erhanturan

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Özel mesaj gönderildi.
hbjk94

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Düzenli olarak yazabilirim. Türk ligi yada Avrupa dan ligler fark etmez.
cagaman caga

10 yıl önce
avrupa'nın pek çok şehrini sadece spor kulüplerini merak ettiğimden gezdiğimi belirtip, bu göreve talip olduğumu iletmek istiyorum. yerel liglerimizden başlayıp tüm dünya liglerine kadar yazabilirim.
aygül

10 yıl önce
ben  spora karşı ilgiliyim. yazabilirim. elfturkoglu@hotmail.com
Senafun

10 yıl önce
Futbolu günü gününe takip ediyorum yardımcı olabilirim.
ericantona

10 yıl önce
Bu konuda size yardımcı olabilirim hocam facebook yada mail üzerinden ulaşırsanız şartları görüşelim.
Serkan

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Ben anlaşmak isterim.
yeşilmavi

10 yıl önce
iyi günler, işletme mezunu, spor yönetim bilimleri yüksek lisansı yapmış, super ligde şampiyon olmuş bir takımda üniversitede okuduğum süre boyunca fahri olarak çalışmış biriyim. Sizinle çalışmak isterim
Yanıt Yaz