Medya Haber
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 18 |
Merhaba dünya ve Türkiye liglerini takip eden futbola düşkün yüzde yüz şekilde özgün spor haberi yazacak yazar gerekli makale değil arkadaşlar haber olacak ve daha net şekilde anlaşılması için aşağıya örnek alıntı koydum 200 250 kelime için fiyat Tekliflerinizi iletin lütfen adetin yazacağınız haberin kalitesine göre belirleyeceğm saygilar
|
Medya Haber
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 18 |
Bu şekil olacak
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, TFF Süper Kupa'da yarın Manisa'da Galatasaray ile yapacakları maça ilişkin, ''İki senedir alamadığımız kupayı camiamıza armağan etmek istiyorum'' dedi. Kartal, Diego'nun hazır olmadığı için kadroya alınmadığını kaydetti.
" 'Soma kazansın' diyorum"
Kartal, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında , yarınki müsabakada Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine futbolla bir nebze de olsa teselli vermeye çalışacaklarını belirterek, "Bu bölgedeki insanları fair-play çerçevesinde futbolun güzelliklerini sahaya yansıtarak mutlu etmeye çalışacağız. 'Soma kazansın' diyorum. Galatasaray camiasına ve teknik direktör Prandelli'ye yeni sezon için başarılar diliyorum" diye konuştu.
|
erhanturan
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 13 |
|
hbjk94
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
cagaman caga
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
|
aygül
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |