Gelsin siparişler..
powofpen

Konu Sayısı: 4
Gelsin siparişler..
7 yıl önce
2007 yılından beri makale yazıyorum. Bazen siparişler öylesine kapsamlı ve konu inanılmaz detaylı bir kompozisyon gerektiriyor ki, epey bir süre kürek kemikleri ile sırt bölgesi arasında ağrı sıkıntısı yaşadım. Bazense leblebi gibi hızlıca oluşturulan basit kompozisyonlar ile makale tamamlanıyor. Asıl mesleğim Bilgisayar Teknik Servis. 10 yıl önce internette araştırma yaparken içerik yazarlığını keşfettim. Hep daha iyi yazmaya çalıştım, ağrıları dert etmemeye çalıştım. Aracı platformlar, email yoluyla alınan özel siparişler derken piyasa da nam salacak denli ilerledim bu işte. Sonrasında iyimakaleyi keşfettim. Diğer platformlardan farkının yazarlara bazı hususlarda belli oranlarda özgürlük sunması olduğunu gördüm. En belirgin olanı ise hazır makale seçeneğiydi. İstediğiniz bir kategorinin istediğiniz bir konusunda fazla saçmalamadan orta karar bir makaleyi dahi sisteme ekleyerek alıcların beğenisine sunma şansımız vardı. Bir de güzel forumu. Klasik olacak ama SEO uyumlu sağlık, ürün / hizmet tanıtımı, haber, teknoloji, bilgisayr ve internet konuları başta olmak üzere makale yazıyorum.. Gelsin siparişler..!! ;)  
fevziburada

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
Deneme amaçlı bir makalenizi satın aldım, yazı kapanmış bir blog sitesinin yazısı çıktı ve halen google'da indexi var :) Yapmayın bunu.

Bu mesaj fevziburada tarafından 07.08.2017 12:04:13 tarihinde değiştirildi.
powofpen

7 yıl önce
Makalelerim her daim özgündür. İstediğiniz yerden kontrol edebilirsiniz. Bu sonucu gerçekten anlayamadım. Selamlar..
fevziburada

7 yıl önce
Özgünlüğünü test etmem için google'a ilk paragrafı yazmam yetti. Bunun burada savunmasını yapmayın lütfen, az çok hepimiz bu işlerden anlıyoruz.
powofpen

7 yıl önce
Bakın, bu durumu anlayabilmiş değilim. Açıkçası şaşırdım. Ortada bir mağduriyet var gibi. Adımın kopyacıya çıkması da cabası..
fevziburada

7 yıl önce
O makale o bloga 2 ay önce girilmiş, siz buraya 3 gün önce kaydolup makale eklemişsiniz. Ya o blog sizindi kapattınız ve içeriklerini satmaya karar verdiniz, ya da içerikleri farklı bir şekilde alıp buraya yapıştırdınız başka bir açıklaması yok malesef
powofpen

7 yıl önce
Bir ara blog yazmıştım, doğrudur. Hatta editlediğim bir kaç blogda mevcut. http://guzidekaradenizli.blogspot.com.tr/ Lakin bu makaleler özgündü hep. Hala birşey anlamış değilim. Bu leke üzerime yapıştı ve temizlemeye kararlıyım..
powofpen

7 yıl önce
Yeni makaleler ekledim ve hepsi özgün. Her yerde test edebilir, özgünlüğüne tanık olabilirsiniz. Bu lekeyi temizleyeceğim. Gelsin siparişler..!
fevziburada

7 yıl önce
Hocam ne lekesinden bahsediyorsun sanki seni karalamak için sana leke sürmüşüz gibi. İddialı giriş yapmışsın bi makaleni alıp deneyeyim hoşuma giderse tamamını alayım dedim ilk aldığım kopya içerik çıktı. Buraya koyduğun içeriğin kopya olup olmadığını bilmek senin görevin. Biz bir de bunlarla mı uğraşacağız. Leke leke deyip duruyorsun 
powofpen

7 yıl önce
Dostum, hala iddialıyım. Lekeyi sen veya bir başkası sürdü diye birşey demedim. Ama netice olarak ortada böyle bir durum var. Ekleyeceğim her makaleyi smallseotools ve plagriasma.net sistemleri üzerinde kontrol ederim. Neyse, makale eklemeye devam ediyorum. Ve temizleyeceğim evet..
Yanıt Yaz