Genel blog sitesinde yaşam-sağlık-kadın gibi kategoriler için bayan editör
ademaydogan

Konu Sayısı: 1
Genel blog sitesinde yaşam-sağlık-kadın gibi kategoriler için bayan editör
9 yıl önce
Merhaba. Genel blog sitem için başlıkta belirttiğim kategorilerde hem makale yazıp hem de siteye girebilecek, girdiği yazılarda anahtar kelimeye link verecek, yazı içine yazıya uygun resim ekleyecek, anahtar kelimeler ve etiketleri girip yayınlayabilecek yani editörün yapması gerekenleri yapabilecek bayan editörler arıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj ya da konuya yazabilirse sevinirim. İletişim skype ademaydoan ve seoajani. 
aanarkh

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
merhabalar, her gün en az 2-4 saat arası bilgisayar başındayım. elbette bazen daha artıyor yada bazen sıkıntılar olunca azalma durumu oluyor. benimle iletişime geçerseniz bir görüşmek isterim.
aydank

9 yıl önce
merhabalar iletişime geçerseniz görüşmek isterim .
sedef92

9 yıl önce
Merhaba Haliç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Blog yazarlığı, web site tasarımı ve panel yönetimi alanlarında tecrübelerim var. Detayları konuşmak için benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
FidanUmut

9 yıl önce
Merhaba daha once bir kac sitenin editorlugunu yaptim ev hanimi oldugum icinde yeri geliyor 5-6 saat de online kaliyorum ilgilenirseniz bana mesaj atin isinize talibim
Yanıt Yaz