Geri Dönüş ve Özür Maiyetinde Bilgi.
BaykaE

Konu Sayısı: 3
Geri Dönüş ve Özür Maiyetinde Bilgi.
4 yıl önce
Herkese merhabalar. Beni birçoğunuz tanıyor olmalısınız. Aylardır makale ve içerik üretiyor ve iyimakale.com'da hizmet satıyorum. 29.09.2020 tarihinde baba olacak olmam sebebi ile önceden birçok arkadaşa bilgi vermiş ve son aldığım işler için bazı müşterilerimi bilgilendirmiştim. Zorunlu bir doğum olacak olması sebebi ile bebeğim 3 hafta erken doğacaktı. Ancak ne olduysa 23 Eylül sabahı oldu. Bize göre rutin bir kontrol olmasını beklediğimiz o gün, çocuğumuzun daha da erken doğacağını ögrendik. Olsun dedik, Rabbim yine hayırlısını verecektir. El bebek, gül bebek büyütür bakarız. Hatta o gün elimde işleri bulunan sevgili müşterilerime, kardeşlerime, ağabeylerime de bilgi verdim. İsteyen işleri iptal etsin, 2 gün yazamayacağım diye. Bebeğimi 23.09 günü 14:45te kucağımıza aldık. Beklentimiz 25.09 günü taburcu olmaktı. 25.09 gecesi her şey değişti. Sabaha karşı bebeğimizin erken doğum ve sarılık sebebi ile çok kilo kaybettiği ve 2. Gün başlayan sarılık sebebi ile kanda bulunan bilirubin seviyesinin 24 seviyesine çıktığı söylendi. Bu noktada riskli seviye ise 17! O gün bugündür dualar ile korku ile bekledik durduk. Çok şükür hafta arası azalmaya başlayan bilirubin seviyesi dün itibari ile 10 bugün ise 8 seviyesine indi. Taburcu olduk ama sevincimizi henüz yaşayabilmiş değiliz. Evde, ailem ile birlikte bilirubin seviyesinin 5in altına düşmesini bekleyecek, nasipse ondan sonra rahat edeceğiz. Kıssadan hisse; Elimde işi olup da yazıp bitiremediğim, bu süreçte haber veremediğim, versem dahi sonrasında sözümü tutamadığım her kim varsa herkesten özür dilerim. Yarın, yani 05.10.2020 tarihi itibari ile iş almaya başlayacağım. Çalışmak isteyenler mesaj yolu ile iletişime geçebilirler. Sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.
bluesdream

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
Geçmiş olsun bende geçen sene kızımı kucağıma aldım. Bir kaç ay sonra oğlumu kucağıma alacağım.  Kızımda bende sarılık sorunu yaşadım bol bol anne sütü alır ise çabuk geçiyor.Allah yardımcınız olsun. İşler için de şimdiden kolay gelsin, hayırlı geceler. 
Bu mesaj bluesdream tarafından 04.10.2020 22:22:46 tarihinde değiştirildi.
karakalem

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Öncelikle seni ve eşini tebrik ederim çok geçmiş olsun. Bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür yaşamasını temenni ederim. 
feri

4 yıl önce
Tebrikler, hızlı bir şekilde sağlığına kavuşur umarım. Sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun. 
Cansubozkr

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
En kısa sürede tam anlamıyla sevincinizi yaşamanız dileklerimle. Geçmiş olsun. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayatı olsun inşallah.
yasemingnc

4 yıl önce
Eşinize ve size geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Umarım bebeğiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur. Güzel ve sağlıklı bir ömrü olmasını dilerim.
BaykaE

Konu Sayısı: 3
4 yıl önce
@bluesdream İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Dilanur Hanım. Umarım doğru zamanda ve sağlıkla yeni yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim çocuklarımızı sağlıklı ve huzurlu şekilde büyütmeyi nasip etsin :)

@karakalem Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Kenan Bey. Çok sağ olun.

@feri Dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim Ferhunde Hanım.

@Cansubozkr Cansu Hanım, iyi dilekleriniz ve temennileriniz için size çok teşekkür ederim.

@yasemingnc Çok teşekkür ederim Yasemin Hanım. İyi dilekleriniz ve temennileriniz için de çok sağ olun.
bluesdream

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
Teşekkür ederim
Sevilgulce

4 yıl önce
Öncelikle sizi ve eşinizi tebrik ederim. Biz de aynı sorunu yaşamıştık, arkadaşın dediği gibi bol anne sütü iyileşme sürecini hızlandırıyor. İnşallah hızlı bir şekilde sağlığına kavuşur. Ailesiyle birlikte sağlıklı ve uzun bir ömrü olsun yavrunuzun...
Acuner

4 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun ve iyileşme sürecinde olması sevindirici. Ama toparlama süreci hızlı olacak Allah’ın izniyle. Evladınız için de hayırlı olsun. Yapabileceğimiz bir şey olursa seve seve yapabiliriz. Tez zamanda sağlığına kavuşup mutluluğunuzu devam ettirmeniz dileğiyle..
Yanıt Yaz