Google ile ilgili bir sorum var
ankara

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Teşekkür ederim @netelma verdiğiniz tavsiyeler çok işime yarayacak. Tema demişken, içerik aldığınız siteyi tanıyorum ve bilmeden takip ediyordum zaten sonradan fark ettim :) temaniz istediğim türde. İsmini öğrenmem mümkün mü?
Bu mesaj ankara tarafından 22.09.2016 17:04:15 tarihinde değiştirildi.
netelma

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Teşekkür ederim..hot topix diye google dan ararsanız bulabilirsiniz.Ancak ben çok memnun değilim.Sorgu sayısı yüksek olduğu için anlık yüksek trafiklerde sıkıntı çıkarabiliyor.
ankara

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Hmm. Anladım. Öyleyse puan verilen temalara bir göz atayım ben.
özkan

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Bir sitenin ilk sıralarda çıkması için sadece özgün içerik yetmez. Ciddi bir biçimde SEO çalışması gerekir. Yazıların SEO ya uyumlu yazılıyor olması tek başına başarıyı getirmemektedir. SEO uyumlu dediğimiz pek çok yazı aslında bazı SEO kurallarına uygundur sadece. (Makale uzunluğu ve saire gibi.) Google'da ön sıralarda olmak için sosyal medyanın, özelliklede Google pulus'un kullanımı önemli bir faktördür. İşin en önemli kısmı'da niş bir bloğunuzun olmasıdır. Yani tek bir konu üzerine yazıların yayımlandığı bir blogunuzun olmasıdır. Her telden yazılar olan siteler Google için ikinci plandaki sitelerdir. Hosting seçimi, tema seçimi, kullanacağınız yazılımlar gibi diğer önemli faktörleri'de unutmamalı elbette. Site adınızın içeriğe uygun olması bile artı bir faktördür. Bütün bunları yaptıktan sonra, özgün içerik, sürekli güncel yazılar eklemek, ve site içi SEO kurallarını uygulamak kısmı gelir. Yani işin özü ince eleyip sık dokumaktan ve sabırdan geçiyor en başta. En büyük sabrı'da açılış kısmında göstermek gerekli. içinize sinen ve tüm arka plandaki kaidelere uyarak oluşturduğunuz siteniz için içerik eklemek işin belkide en kolay kısmı. 
Yanıt Yaz