Google İndexi
dbul

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Arkadaşlar durumu inceledim.Normalde 410 gone kodu bu durumlar için idealdir ve linkin çok kısa sürede indexten silinmesini sağlıyor.

Yalnız alıcı arkadaşın verdiği link şu anda 410 döndürmüyor 302 döndürüyor. Belki bununla ilgili sonradan bir değişiklik yapılmış olabilir.

www.iyimakale.com/panel/makale/oku/8806 bu link 302 döndürüyor. Doğal olarak indexten çıkarılması 2 günden 2 haftaya kadar sürebilir. Geçici bir yönlendirme kodudur Google bazen onu çok daha uzun bile indexinde tutabilir.

Bununla ilgili yazılımcı arkadaş kontrollerini yaparsa sorun çözülebilir bence.

İyi çalışmalar herkese

Bu mesaj dbul tarafından 16.08.2014 16:53:47 tarihinde değiştirildi.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
Bu edepsizlik demek isteseydim direkt edepsizlik derdim, ama kimse bunları indexletmenin bir seo çalışması olmadığını söylemesin. Ne yani bu indexletme bilerek yapılmıyor mu? Burda sadece sonucu iyi kestirilmemiş ve alıcıların kötü etkilenmesine yol açabilecek bir durum var, bilmeden yapılmayan bir durum yok. Bir önceki mesajımda verdiğim örnek, durumu gayet iyi özetliyor.

@gosuhasu;
Benim niyetimi tırnaklar içinde okumak yerine verdiğim örneğe bakmanız daha iyi olacaktır. Kaldı ki burda bir alıcı olarak sizinle bu olaya aynı pencereden bakabileceğimizi hiç sanmıyorum. Hı o pencereye biraz yaklaşayım diye düşünmek isterseniz ne var bunda tavrını ve niyetimi okumayı bırakıp biraz objektif yaklaşmalısınız. 

Bir makaleye ödediğim paradan çok karşılığında alacağım faydaya önem veren bir alıcı olarak aldığım makalenin 0 km olmasını istemek mi mantıklı olan yoksa bana değil de google'a pazarlanmış olması mı?

gosuhasu

Konu Sayısı: 14
10 yıl önce
Neyse hocam siz şuan ne için bu kadar sinirlisiniz onu anlamış değilim. Sürekli bir karalama ve kötüleme kampanyası içerisine girmişsiniz. Size burada herhangi birinin "işinize geliyorsa böyle" dediğini görmedim. Zira kendi aramızda yaptığımız bir konuşmada 410 kodlaması da değil, direk olarak Index kaldırmayı planlıyoruz. SEO kazancı hesabında olan 1 senesini bile doldurmamış bir site sanırım böyle bir karar almazdı. Gerçi sizi buna gene inandıramayız ama olsun söyleyelim dedim. Eğer siz bize güvenmiyorsanız yani sadece kendimizi düşünen bir yapıya sahip olduğumuzu düşünüyorsanız, sanırım sizi dediklerimize de inandıramayız. Neyse konunun daha fazla uzamasına gerek yok. Kısa zamanda istediğiniz gibi bir sistem olacaktır. Bu sayede sizde kendinizi daha rahat hissederek alışverişlerinizi yapabilirsiniz. İyi akşamlar, iyi çalışmalar.
missaydemir

Konu Sayısı: 31
10 yıl önce
Size de iyi akşamlar.
Yanıt Yaz