GÜNCEL SİYASET VE SİYASET BİLİMİ ÜZERİNE 2 YAZAR ARANIYOR
muhammethanifi

Konu Sayısı: 2
GÜNCEL SİYASET VE SİYASET BİLİMİ ÜZERİNE 2 YAZAR ARANIYOR
9 yıl önce
Merhaba arkadaşlar, bizim ilgi alanımız güncel siyaset ve siyaset bilimi üzerine. bir sitemiz var. sitemizi geliştirmeye çalışıyoruz ve anlamlı, tartışmalardan uzak, özgün ve kaliteli köşe yazarı arıyoruz. 2 yazara ihtiyacımız var. CİDDİ VE BU KONUDA BİLGİSİ OLAN SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ OKUYAN YADA BİTİRMİŞ OLAN arkadaşlar var ise daha iyi olur. YAZILAR YAZARIN ADIYLA YAYINLANACAK. ONA ÖZEL YAZAR TANITIM SAYFASI HAZIRLANACAKTIR.
Yazı alımları buradan yapılacak.
Ciddi olan arkadaşlar pm atsın.
siyah7

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Merhaba siyaset uzerine cok kitap okudum ve ikinci universite olarak siyaset bilimi ve kamu yonetimi okuyorum uzun suredirde makale yaziyorum yazariniz olmak isterim
eqzdemir

9 yıl önce
Tarih bölümü son sınıf öğrencisiyim. Siyasetle çok alakalıyım. Yazarınız olmak bende isterim.
melisakball

9 yıl önce
Ben tarih okudum ve şuan ekonomi okuyorum. Yazılar yazabilirim.
ismailduman38

9 yıl önce
İyi günler, uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimi bölümleri okudum. Ek olarak şu an yükseklisans öğrencisiyim. Harp tarihi, askeri strateji alanlarında da eğitimlerim var. Dilerseniz size siyasat ve güncel konular hakkında makaleler hazırlayabilirim. Saygılarımla
aherbey

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Son 1 ayda 17 siyasi kitap okudum. Siyaset en çok ilgilendiğim alanlardan ve bu şansı bana verir iseniz çok mesud olurum.
Clara

9 yıl önce
Merhaba   güncel siyaset ,siyaset bilimi  siyasi konularla oldukça merak duyan ve durumları iyi şekilde değerlendirebilme bilgisine sahibim ,ve siyasi bilgisi geçmişten  bugüne nasıl etki etti sosyo psikolojik durumları ekonomik bakımdan değerlendirme vs vs değerlendirebilecek yeterlilikte biriyim,ilgilenirseniz sevinirim .
kardelen197724

9 yıl önce
Yazar arayışınız devam ediyorsa ben kamu yönetimi mezunuyum ve güncel siyasetle yakından ilgiliyim. Yazar arayışınız devam ediyorsa bu konularda yazmak isterim. 
Yanıt Yaz